BÉKE SZIGET ÉTTEREm

A XVIII. kerületi Béke tér nemcsak névadási ihletet, de otthont is nyújt a Béke Sziget Étteremnek. A üzletvezető-szakács újkeletű problémának számító hisztamin intoleranciája, illetve búza- és rozsallergiája hozta a késztetést, hogy egy érzékeny közönséget kiszolgáló egészséges helyet hozzon létre. Az étterem mindenki számára tökéletes opció, ha glutén-, laktóz- és/vagy cukormentes étrendet követ.

A Béke Szigetnél az idei márciusi megnyitás óta a jó ízek, a megbízható minőségi alapanyagok és az egészség állnak a középpontban.

Ez a mentalitás a kis csapat által vezetett helyet már most rengeteg törzsvendéggel jutalmazta. A főként ételérzékenység miatt rájuk találó vendégek számára két fő vonzereje van az étteremnek: a naponta változó, leves+főétel összetételű menü, ami 1290 forintért kapható, illetve a hétvégi ebéd – mivel ez utóbbi a legforgalmasabb időszak, ajánlatos előre asztalt foglalni. A 39 beltéri hely nyáron 34 kintivel bővül a terasznak köszönhetően.
  
A Béke Sziget modern ízvilágot követ, ez köszön vissza mind a fűszerezésben, mind a tálalásban. Mégis, ahogy a főszakács Füsi László nyilatkozik a közönségkedvencről: “a rántott húst nem lehet elengedni”. Az étkezések végén természetesen glutént, laktózt és cukrot nélkülöző desszert nélkül sem maradunk, ha itt járunk. Három állandóan elérhető, és egy hetente változó édesség közül is válogathatunk.
Jó hír azok számára, akik újévi kívánságaikba foglalták a Béke Sziget növekedését: az apró csapat az étteremre való igényt és annak sikerét látva már tervezi a terjeszkedést, és megfelelő csapattagok csatlakozása esetén bevezetnék a hétfő-keddi nyitvatartást is.
Cím: 1182 Budapest, Rudawszky utca 1/a
Telefon: +36 (1) 720 5384
Weboldal: bekesziget.eatbu.com
Facebook: /bekeszigetetterem/