Search
Close this search box.

Bemutatkozik a MARNYS termékcsalád

A táplálék-kiegészítők piacán szétnézve kevés olyan termékkel találkozni, amely egyértelmű ’mentességi’ ismérvekkel is rendelkezik. A Marnys lehetőséget és széles választékot kínál az egészségtudatos, illetve speciális táplálkozási igényű vásárlóknak is.

Marnys
Egyre köztudottabb tény, hogy a vitaminok és ásványi anyagok felszívódási aránya magasabb az eleve oldott (folyékony) formájú étrend-kiegészítők esetében, ezért nyitott a Marnys folyékony, egyadagos kiszerelésű, fiolás termékekkel a hazai piacon. Mivel Magyarországon a tudatos táplálkozás is egyre inkább előtérbe kerül, így a különféle mentességi igényeknek eleget tevő – tej, – laktóz-, glutén-, tojás-, mogyoró-, élesztő-, génmódosított alapanyagoktól, valamint finomított cukortól mentes – és a magyar piacon még unikumnak számító Marnys vitaminok egyre inkább bekerülnek a köztudatba, a folyékonyság mellett kiemelkedő jelentőségű mentességi ismérveikkel.
Mivel egyre nagyobb teret hódít a vegánság, amely nem csupán étkezési szokás, de életszemlélet is, mely minden formáját elutasítja az állatok kizsákmányolásának, a Marnys vegán termékei valódi hozzáadott értéket képviselnek a táplálékkiegészítők piacán.
A Marnys multivitaminjai, legyen akár vegán vagy vegetáriánus, mind tartalmaznak valamilyen superfoodot is. A superfoodok, melyek a természet legjobb hatóanyagait tartalmazzák, lehetőleg vegyszerektől és szennyeződésektől mentesen nevelkedtek, és rengeteg értékes tápanyagot, vitamint és esszenciális zsírsavat tartalmaznak, illetve nincs köztük génmódosított összetevő sem. Ilyen többek között az aloe vera, amely különösen kedvező hatást gyakorol az emésztésre, az egészségre és a jó közérzetre, valamint a méhek ajándéka, a méhpempő, illetve a „vegán méhpempő” a homoktövis, hogy csak néhányat említsünk a Marnys multivitaminok extra összetevői közül.
Marnys

A Marnys termékportfóliója gyermek- és felnőtt immunerősítőkből, valamint szépség- és sport táplálékkiegészítőkből áll.
  • A gyermek multivitaminokat (Protect Junior és Junior Vit) 4, illetve 5 éves kortól kínáljuk; a Junior Vit méhpempővel, a Protect Junior pedig méhpempő- és propolisztartalmával támogatja az immunrendszer működését szinergiában 12, eleve oldott formátumú vitaminnal.
  • A felnőtt multivitaminok közül – a Mega 2000 adagonként 2000 mg folyékony méhpempővel, az Immupec Defens 9 fajta vitaminnal és homoktövissel, echinaceával, bodzáva, a Royal Vit Q10 12 fajta vitaminnal, Q10 koenzimmel és folyékony méhpempővel, az Aloe Royal 12 fajta vitaminnal, folyékony méhpempővel és aloe vera kivonattal – az összes megfelel a vegetáriánus kritériumoknak, az Immupec Defenset pedig a vegán fogyasztók is bátran vásárolhatják.
  • Szintén vegán a két sporttermékünk, a folyékony Mag Vit magnézium és az L-Carnitine, illetve a szépséget támogató termékek közül a Phytalgem Dren, ami egy bio méregtelenítő, zsírégető táplálékkiegészítő.
  • A Marnys D-vitamin termékcsaládjának tagjai, a Cebida, valamint az extra szűz olívaolajban oldott K2- és D3-vitamin és D3-vitamin cseppek praktikus, adagolójelzővel ellátott cseppentővel kerülnek forgalomba, így téve lehetővé a pontos adagolást minden korosztály számára, azonban fontos megemlíteni, hogy a D-vitamint tartalmazó termékek állati eredetű összetevőjüknél fogva nem illeszthetőek bele a vegán és vegetáriánus étrendbe.
  • A Marnys kollagéntartalmú, folyékony szépségvitaminja, a Beauty Col Liquid belülről hidratálja a bőrt, illetve jótékony hatással van az ízületekre is; viszont marhakollagént tartalmaz, így fogyasztását azoknak ajánljuk, akik nem zárkóznak el az állati eredetű táplálékoktól sem.

Összességében a Marnys legjelentősebb termékelőnyeit a folyékony formában elérhető, napi adagolású, fiolás kiszerelés és a laktóz-, gluténmentes és további mentességekkel is bíró, prémium minőségű alapanyagai jelentik, valamint az a tény, hogy a magyar piacon eddig nem elérhető kombinációkban kínál vitaminokat az egészségtudatos táplálkozás híveinek.
Itt vásárolj: marnys.hu/termekeink