Ismerjük meg a 2018-as Év séfje verseny harmadik fordulójának nyertesét, Gyovai Orsolyát!
Gyovai Orsolya vagyok, 37 éves gasztro tanácsadó és termékfejlesztő. 3 éve élek tejfehérje allergiával, illatanyag és PPD allergiával, valamint rosszul reagálok a gluténra, a tojásra és még sok más élelmiszerre, ezért nem fogyasztom őket. Vércukor problémából adódóan tartom a 160 grammos diétát.
Szabadidőmben szeretek főzni, jógázni és rendet tenni (nekem ez is kikapcsolódás). Természetemből adódóan pozitív felfogású ember vagyok, így az allergiáimat is e szerint kezeltem és kezelem. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy allergiával is lehet teljes (sőt jobb!) életet élni finom és egészséges ételeket fogyasztva.
Orsi nyertes receptjét ezen a linken érheted el: https://csakamentes.hu/vegan-stefania-fasirt-hercegno-batataval-es-padlizsantekerccsel/