Bikiniszezon? – Még nem késő!

Már javában benne vagyunk a nyárban, még akkor is, ha az időjárás mostanában több, mint kaotikus és a strandolásnak csak egy-egy napra ad teret. Mégis, lassan előkerülnek a rövid lenge ruhák, meg persze a bikinik, mely utóbbi teljes valójában megmutatja alakunkat. Sokan ilyenkor jövünk rá: mégiscsak kellene picit diétázni, sportolni, de igazából kevés az idő és az energia hozzá.

bikiniszezon
A hosszútávú siker egyik kulcsa talán az, hogy nem kell azonnal és mindent megváltoztatni. Megfogható és kivitelezhető részfeladatokra van szükség, amelyek apránként elvezetnek a nagy célhoz. Érdemes őket kipróbálni – egy hét erejéig, utána még egy hétig… meg még egy hétig… és lassan összeáll az életmódváltás.
Persze júniusban a tükör előtt állván az ember lányát nem a lassú életmódváltás, hanem a „most azonnal jobban akarok kinézni” elve vezérli. Ne aggódj, van olyan megoldásunk, amely mind a két kívánt cél elérésében hatékonyan segít! A neve: MARNYS® Phytalgem DREN, az iható álomalak!

Méregtelenítés, anyagcsere-fokozás és zsírégetés

A méregtelenítés, anyagcsere-fokozás sokakban a diétával, illetve egyéb nehezen betartható módszerek követésével kapcsolódott össze. Ezeknek a komoly lemondásokkal járó megoldásoknak megvan a hatékonyságuk, mégis most azoknak kínálunk alternatívát, akik önsanyargatás nélkül szeretnék megvalósítani ezt a folyamatot és elérni a kívánt alakot.
A MARNYS® Phytalgem DREN hatékonyan támogatja a szervezet méregtelenítését, az anyagcserét és a zsírégetést is segítheti.  Összetételében az organikus fiatal borókahajtás és nyírfarügy a fizikai test szintjén komplex ásványi anyag- és nyomelempótló. Ezek a jövőbeni fejlődés érdekében regeneráló életerőket is mozgósítani képes anyagok, hiszen a rügy azokat az „információkat” tartalmazza, amikből a jövőbeni növény kifejlődik. A rügy tulajdonképpen maga az élet, amit a MARNYS® eleve oldott, iható formában, fiolás kiszerelésben kínál a jelenkor igényeihez igazodva.
A kétféle organikus teakivonat – maté- és zöldtea – általános vízhajtó, méregtelenítő és energizáló hatásával támogatja a szervezetet, míg az organikus ananászlé-koncentrátum zsírégető, gyulladáscsökkentő, arthritis ellenes, csonterősítő és vesetisztító tulajdonságaival szolgálja a fogyasztók egészségét. A bio édeskömény az egyik legjobb puffadásgátló és görcsoldó gyógynövény az összetevők között, a lapos has szolgálatában. A szintén organikus gazdaságból származó guarana pedig a kávéhoz hasonló vízhajtó és élénkítő hatással bíró, energizáló, illetve egyes kutatások szerint memória- és hangulatjavító hatásával támogatja ennek a remek méregtelenítőnek az összhatását.

A praktikus kiszerelésnek köszönhetően könnyedén követhető a fogyasztás (napi egy fiola reggel, lehetőleg étkezés előtt), illetve kis helyen elfér, utazáskor sem foglal sok helyet.

Mint minden méregtelenítő terméknek, így a MARNYS® Phytalgem Drennek is fokozható a hatása megfelelő étkezéssel, elegendő víz fogyasztásával (napi 3 liter) és olyan rendszeres sporttevékenységgel, melynek lényege a pulzusszám növelése, és nem a megerőltetés. Fontos megemlíteni még a megfelelő mennyiségű rost fogyasztását, ami radírként működik a bélrendszerben, így segítve annak tisztulását és az értékes tápanyagok felszívódását.
A MARNYS® Phytalgem Dren laktóz- és gluténmentes, vegán termék, mely organikus összetevőkből készült, és nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem stabilizátorokat, ráadásul ananászízével kellemes fogyasztási élményt nyújt. Segítségével a vágyott bikini-alak sokkal elérhetőbb közelségbe kerül!