ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Bioeel 

A marosvásárhelyi Bioeel története egészen 1992-ig nyúlik vissza. A magyar piacra pedig hat éve érkezett Somogyi Tündének köszönhetően. Vele beszélgettünk arról, miért választják egyre többen a Bioeel Fenyőrügy szirupját és ő hogyan került kapcsolatba a céggel. 

bioeel

„Három óvodáskorú gyermekem hónapok óta tartó antibiotikum kúrája után döntöttem úgy, hogy a természetes megoldásokat keresem, így akadtam bele az erdélyi fenyőrügy szirupba egy kirándulás során. Három évvel később – mit sem tudva meglévő pozitív tapasztalataimról – barátok közvetítésével, azzal a kéréssel keresett fel a cég, hogy vállaljam el többek közt a fenyőrügy szirup magyar piacra történő bevezetését. Természetesen elvállaltam az ügyvezetői feladatokat.”

Szerencsés találkozás, mikor az embert megtalálja valami, amiben hisz. „Erdélyben az emberek sokszor fordulnak a természetes gyógymódok felé, a gyógynövényekből gyógyteákat, krémeket készítenek. Örülök, hogy ennek a tudásnak a fennmaradásáért én is tehetek valamit. Szerencsére egyre több az egészségtudatos vásárló.” 

bioeel

Bioboltokban, egészségügyi konferenciákon mutatja be a terméket, amit mindenkinek jó szívvel ajánl, aki szereti és fogyaszthatja a mézet. 

100%-ban természetes összetevőkből, adalékok, színezékek és tartósítószer hozzáadása nélkül készült egészségmegőrző termék, mely csak az erdélyi méhészetek mézét és a hegyvidékekről származó fenyőrügy kivonatát tartalmazza. – Többre nincs is szükség, ha növényi hatóanyagokkal szeretnénk tenni a légzőszervek egészségének fenntartásáért!

Leave a Comment

Secured By miniOrange