Bioworld by Kellys

Új világ nyílt, Budapest!
Dunakeszi után végre Budapest is felkerült a KELLYS Hungary térképére, ugyanis egészségtudatos boltot nyitottak Budapesten az Árpád híd Népfürdő utcai megállójának közelében! Végre!

Kutasi Kelly világ életében megküzdött a sikerért: volt élsportoló, fitneszterem vezető, mellette edző, és volt, hogy a nulláról kellett felépítenie mind a szakmai, mind a magánéletét. 2012-ben nyitotta meg a Kelly Stúdiót Dunakeszin, ami gyorsan kinőtte magát, és ma már KELLYS Fitness Club néven, több mint 3000 taggal büszkélkedhet. De nem csak sporttal foglalkoznak, hanem egészséges ételekkel, italokkal, melyek a világ minden tájáról származnak. Amikor Kellyről kiderült, hogy több ételérzékenysége is van, még nem lehetett ennyi alternatíva közül választani, ezért férjével felkutatták azokat a lehetőségeket, melyekből ma már bárki rendelhet a www.kellyshungary.hu webshopjából.

Kelly álma az volt, hogy egy helyen lehessen megvásárolni az egészséges és tudatos élethez szükséges hozzávalókat és kiegészítőket megfizethető áron. Számára az egészség azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében. De mindenkinek mást jelent az egészség. Ha valaki nem szenved ételintoleranciákban, nem kell gluténmentes vagy tejmentes opciót választania, mert az nem feltétlen egészségesebb számára.

A Bioworld by Kellys-ben szakképzett eladók segítik a vásárlókat eligazodni a több mint 30 márka termékei között. Választhatunk allergénmentes és vegán, vagy épp laktóz- és gluténmentes élelmiszerek közül, de lesznek bio és vegán bébiételek, prémium bőrápolási termékek. A naprakész információkért kövessétek a Bioworld by Kellys oldalt a Facebookon!


Mentességek: BIO, Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes, PALEO, VEGÁN

Bioworld by Kellys
1138 Budapest, Dunavirág u. 6.
www.bioworldbykellys.hu