ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

Bioworld by Kellys

Új világ nyílt, Budapest!
Dunakeszi után végre Budapest is felkerült a KELLYS Hungary térképére, ugyanis egészségtudatos boltot nyitottak Budapesten az Árpád híd Népfürdő utcai megállójának közelében! Végre!

Kutasi Kelly világ életében megküzdött a sikerért: volt élsportoló, fitneszterem vezető, mellette edző, és volt, hogy a nulláról kellett felépítenie mind a szakmai, mind a magánéletét. 2012-ben nyitotta meg a Kelly Stúdiót Dunakeszin, ami gyorsan kinőtte magát, és ma már KELLYS Fitness Club néven, több mint 3000 taggal büszkélkedhet. De nem csak sporttal foglalkoznak, hanem egészséges ételekkel, italokkal, melyek a világ minden tájáról származnak. Amikor Kellyről kiderült, hogy több ételérzékenysége is van, még nem lehetett ennyi alternatíva közül választani, ezért férjével felkutatták azokat a lehetőségeket, melyekből ma már bárki rendelhet a www.kellyshungary.hu webshopjából.

Kelly álma az volt, hogy egy helyen lehessen megvásárolni az egészséges és tudatos élethez szükséges hozzávalókat és kiegészítőket megfizethető áron. Számára az egészség azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében. De mindenkinek mást jelent az egészség. Ha valaki nem szenved ételintoleranciákban, nem kell gluténmentes vagy tejmentes opciót választania, mert az nem feltétlen egészségesebb számára.

A Bioworld by Kellys-ben szakképzett eladók segítik a vásárlókat eligazodni a több mint 30 márka termékei között. Választhatunk allergénmentes és vegán, vagy épp laktóz- és gluténmentes élelmiszerek közül, de lesznek bio és vegán bébiételek, prémium bőrápolási termékek. A naprakész információkért kövessétek a Bioworld by Kellys oldalt a Facebookon!

Mentességek: BIO, Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes, PALEO, VEGÁN

Bioworld by Kellys
1138 Budapest, Dunavirág u. 6.
www.bioworldbykellys.hu

Leave a Comment