Search
Close this search box.

BodyButiq – A biztonságos bőrápolás nem mese

Természetes szépség – neked mit jelent ez a kifejezés? Azokat a szerencséseket, akik Csipkerózsikának születtek, fehér bőrrel, arcpírral, és évtizedeken át megőrzik tökéletes babaarcukat? A való világban megannyi káros hatás éri bőrünket kívülről, de belülről is a nem jól megválasztott ételekkel vagy kozmetikai termékekkel.

BodyButiq
Ám a biztonságos bőrápolás nem csak a mesében létezik! Ha te is az a 21. századi nő vagy, aki harmóniában él önmagával és környezetével – még ha nem is minden napja mesebeli – aki vegán, hipoallergén,  parabénmentes és organikus termékeket választ, ily módon megadva a szükséges támogatást bőrének és hajának, akkor itt az idő, hogy felfedezd a BodyButiq-ot, akik a szépséget természetesen képzelik el! Forgalmazott készítményeik a külső-belső szépség szolgálatában állnak, mert hitvallásuk szerint a kettő együtt jár. Ezért is döntöttek a lengyel természetes kozmetikumok piacvezető cége a Sylveco termékei mellett, melynek immár kizárólagos magyarországi forgalmazóiként a Sylveco, Biolaven, Vianek termékcsaládok kínálatát hozták el hazánkba.
Te még nem ismered őket? 2019-ben a PPH Média és Store Insider szaklap Mentes-M versenyének drogéria kategóriákban kiadott 16 díjából 7-et ők érdemeltek ki, többek közt Sylveco nyugtató szemkrémük, a Vianek 2 az 1-ben micellás vizük és egyedülálló Sylveco fogkrémüknek köszönhetően. 
BodyButiq
Ha idén karácsonyra magadat vagy barátnődet is meglepnéd valami igazán különlegessel, jó helyen jársz  a BodyButiqnál, ahol megtalálod a Biolaven hipoallergén tusfürdőjét szőlőmaggal és levendulával az egészséges, szép és feszes bőrért, amivel ráadásul a gyulladtabb ekcémás bőr esetén is felüdülést jelent a tusolás. Mindenki számára telitalálat.  Az igazi meglepetés pedig a Vianek ránctalanító elixír lesz, mely ünnepi luxus a hétköznapok során is. Ezzel az elixirrel a nagyon érzékeny bőrűeknek sem kell lemondani a vibráló, fiatalságot sugárzó arcbőrről. Ez nem varázslat, csak egy kis csipkerózsika álom a bőrnek ginko bilobával, édesgyökérrel és ligetszépe kivonttal.
A Bodybutiqnál várják azon viszonteladók érdeklődését is, akik az egészséges szépségápolásban hisznek, s a minőséget egy termék minden összetevőjétől elvárják!

Meglátják ez nem mese!