Készítsétek el Ti is szakmai partnerünk, Posta Reni paleo bruschettaját! Nem fogjátok megbánni!
✔️CUKOR-, ✔️GLUTÉN-, ✔️TEJTERMÉKMENTES
Hozzávalók 4 adaghoz:
A kenyérkéhez:
- 2 ek. gesztenyeliszt
- 2 ek. szezámmagliszt
- 2 ek. tökmagliszt
- 2 tojás
- só ízlés szerint
- kevés kókuszzsír a sütéshez
A raguhoz:
- 20 dkg friss vagy 1 doboz hámozott paradicsom
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 0,5 dl extra szűz olívaolaj
- 1 marék friss bazsalikom leveleire szedve
- Himalája vagy parajdi só
- frissen őrölt bors
1. lépés Keverd össze a kenyér hozzávalóit, és egy serpenyőben evőkanálnyi adagokból süss belőle lepényeket.
2. lépés A raguhoz szeleteld apró kockákra a paradicsomot, add hozzá a többi hozzávalót, és ízlés szerint sózd, borsozd.
3. lépés A megsült kenyérkét vágd fel vékony hasábokra, állítsd bele a raguba, és láss hozzá!
Tipp:
Ha nincs otthon friss bazsalikom, használj őrölt fűszert. Kb. másfélszer annyit tegyél hozzá.
Ezt a kenyérkét kiválóan tudod használni bármilyen szaftos ételhez is, jól lehet vele tunkolni. És nem mellékes az sem, hogy milyen hamar elkészül!
-> Ha hosszú távú egészségre, erős immunrendszerre vágysz, mérsékeltebb ütemben szeretnél fogyni, igényled az egészséges szénhidrátokat és/vagy életmódot váltanál, akkor alkalmazd az ÉLETMÓDVÁLTÓ postareni© PROGRAMOT!
Ha Te is szeretnél eredményesen és tartósan fogyni, alkalmazd a FOGYÓKÚRÁS programomat! AJÁNDÉKBA IS ADHATOD!
FIGYELEM! Várlak szeretettel a zártkörű Facebook csoportomban, ha további tippekre, ötletre és egy pozitív hangulatú, jó közösségre vágysz!
Posta Reni
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője