Coffee Lovers – Dobj egy smiley-t a kávédba!

A kávé felpörgeti az agyat, a formacukor pedig a hangulatot! A kettő keveréke pedig nyerő páros lehet egy nyűgös hétfő reggelen. Ha te is azok közé tartozol, akik imádják a stílusos, vagány dolgokat, amikkel egyszerűen fel lehet dobni az unalmas pillanatokat, akkor a mindenféle cuki formában kapható formacukrot neked találták ki!


De mit keres egy mentes magazinban cukor? Természetesen nem sima, fehér cukorról van itt szó, hanem bizony eritritről! Gábor és Tamás, a két nagyon lelkes és kreatív fiatalember létrehozott egy csodálatos facebook oldalt, ahol a kávé szerelmesei gyűltek össze, mostanra már több mint 115 ezren – és simán lehet, hogy ha Te is kávé imádó vagy, akkor már a tagja vagy ennek a nagyszerű közösségnek. Ebben az elképesztően nagyszámú csapatban felmerült az igény, hogy szeretnék feldobni a kávézás élményét. Így született meg az ötlet, hogy először nádcukrot, majd idéntől az unalmas kristályos eritritet formákba öntsék, és a mosolygós arcon keresztül a kávébabon át mindenféle mókás figurával dobják fel a reggeli napindító rituálét. Az előbb említett formák mellett még lehet kapni szívecske, fenyőfa, tealevél és kék „Like” jelet mutató formákat, amivel nem csak a hangulatodat, de akár az insta fotóidat is fel tudod pörgetni.

Az eritritként polcokra kerülő termékek eritritolt, egy természetes cukoralkoholfajtát tartalmaznak, mely a cukorhoz hasonlóan édes, jó ízű, ám általában kissé hűvösebbként írják le.

Az eritritnek nincs utóíze, édesítőereje 65%-ban felel meg a cukorénak – azaz kevesebb, mint kétszer annyi kell belőle ugyanolyan íz eléréséhez. Az eritritol nem változtatja meg sem a vércukor-, sem az inzulinszintet, ezért kiváló cukorhelyettesítő lehet. Ezekkel a trendi formákkal pedig vihetsz egy kis plusz mosolyt azokba a nyugodt pillanatokba, amikor kávézol vagy teázol. A formacukorkák remek kiegészítői lehetnek egy ajándékba adott finom pörkölésű kávénak vagy különleges teának. Keresd őket a formacukor.hu oldalon.  

 
Mentesség: cukormentes

Elérhetőség:

https://formacukor.hu/
https://www.facebook.com/formacukoreskandispalca
https://www.instagram.com/kavezom.hu/