Collagen.hu – Támogatás az ízületeknek

Lépcsőzés, edzés vagy futás után jelentkező fájdalom a térdben, vagy egész napos ülőmunka utáni derékfájdalom? Ismerős?  Ezekre a problémákra is megoldást jelenthet a kollagén pótlása, mely nem csak a bőr, haj és körmök egészségére van jótékony hatással, hanem az ízületekre is. A forgalmazók az amerikai szinten legjobb minőségű szarvasmarha kollagént ajánlják, mert naponta 24.000 mg kollagént és 19 féle aminosavat juttatunk ezzel a szervezetünkbe.

A gyártó abban hisz, hogy az állatok életminősége és jólléte befolyásolja a termékek minőségét, így a zselatint és kollagént a Brazíliában és Argentínában szabadott tartott, legeltetett szarvasmarhák irhájából nyerik ki. A kollagén elsődleges kötőszövet, egy kulcsfontosságú fehérje az emberi szervezetben, biztosítja a bőr- a porc- és a csontregenerációt. Az emberi szervezet 45%-a kötőszövetből áll, melynek 75%-át kollagén alkotja. A kor előrehaladtával a kollagén termelése csökken, ami a bőr és a kötőszövetek rugalmasságának elvesztésével jár, így fontos a pótlása.

Ennek a nélkülözhetetlen fehérjének az alkalmazása javasolt ízületi betegségek miatt kialakult porc és ízületi rendellenességek esetén, illetve aktív életet élők, nehéz fizikai munkát végzők, valamint sportolók részére szintén ajánlott. A többféle kiszerelésben is kapható kollagén por alapú, és semmilyen íze vagy illata nincs, csak bele kell keverni az ételbe. A környezetbarát csomagolásban kínált zselatin csak forró vízben oldódik, és még gumicukrot is készíthetünk belőle, de szinte bármilyen recepthez hozzáadható.

               

A zöld dobozos hidrolizált kollagén pedig hideg és meleg vízben egyaránt jól oldódik, és nem zselésedik hűtés hatására sem. A kis molekulasúlya miatt 30 perc alatt szívódik fel és fejti ki hatását. Edzéshez a fekete cseresznye ízű kollagént javasoljuk a B és C-vitamin és taurin tartalma miatt. A termékek allergénmentesek, és megrendelhetőek a forgalmazó weboldaláról.

 

Web: http://collagen.hu/
Tel: +36 20 9621 620
Webshop: www.mediline.hu