Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél! – Coconutoil Cosmetics

Megválogatjuk, hogy mit eszünk és iszunk, és már abban is tudatosak vagyunk, hogy mit adunk enni a kedvencünknek, akkor miért ne lehetnénk abban is ennyire válogatósak, hogy mivel tápláljuk a bőrünket?

 

Az Ayurvéda szerint csak azt kenjük a bőrünkre, amit meg is ennénk – én is ezt az elvet követem a szépségápolásban.  Nem tenném ki bőröm olyan kemikáliák hatásának, amiknek a nevét is nehéz kiolvasni, így kizárólag a legmagasabb minőségű, bio összetevőket használom, melyek az egészségre is jó hatással vannak – mondja Kovács Dóri, aki 5 éve álmodta meg a Coconutoil Cosmetics márkát.

A natúrkozmetikumokat készítő fiatal lány már kiskorától kezdve erősen vonzódott a természethez, így könnyű volt belevágnia az otthoni krém és szappankészítés világába, amiből később már főállású hivatás lett. Dóri kozmetikumainak fő összetevője a hidegen sajtolt, extraszűz kókuszolaj, mely egy Fülöp-szigeteki CERES-minősítésű, családi, fair trade ültetvényről érkezik haza. Arc és testápolói mellett idéntől már szájápolási termékeket is készít, többek közt szájvizet, matcha teás és aktív szenes fogporokat is, ami amellett, hogy nagyon mókás használni a fekete szín miatt, igen hatékonyan fehéríti a fogakat.
Sok anyuka küzd azzal, hogy nyáron milyen napkrémet használjon a gyerek bőrére. Szerencsére a Coconutoil Cosmetics 30 faktoros napkrémet is ajánl, ami 100%-ig BIO összetevőkből van, és bátran kenhetik pici babák bőrére is, hiszen csak természetes anyagokat tartalmaz. A Coconutoil Cosmetics termékei a világ első ehető minőségű kozmetikumai, és elsőként érte el a magyar piacon a Natirix szigorú minősítési rendszerében a legmagasabb fokozatot.

Dórinak nem csak az organikus összetevőkből készült kozmetikumok a fontosak, hanem az is, hogy minden folyamatban törekedjenek a környezetvédelemre. Ezért újrahasznosított papírt használnak csomagolásnak, maguk a termékek üvegben, vagy orvosi alumínium dobozkába kerülnek hozzád, és elsők között voltak, akik szorgalmazták a vászontáskák használatát.


 
Mentességek: BIO, vegán

Elérhetőség:

https://coconutoilcosmetics.hu
https://www.facebook.com/coconutoilcosmetics/
insta  /coconutoilcosmetics/