CSAM Üzleti Reggeli

CSAM Üzleti Reggeli 2024.05.22.

Vegyél részt a Csak a Mentes Üzleti Reggeliken – Ahol az inspiráció és a kapcsolatépítés találkozik!

Helyszín: 36 Bisztró, Bp. Szentendrei út 36/a.

Tudjuk, hogy mentes vállalkozóként, számos kihívással kell szembenézned a piac dinamikájában. Legyen szó alapanyag-beszerzésről, megfelelő piaci pozicionálásról vagy a fogyasztói igények változásának követéséről, a CSAM Üzleti Reggelik a tökéletes platformot kínálják, hogy megoldásokat találj ezekre a problémákra.

Ha szeretnél friss ötletekkel gazdagodni és új üzleti lehetőségeket találni, akkor gyere el és vegyél részt a CSAM Üzleti Reggeliken, ahol egy meghívott szakértő ad betekintést a legfrissebb iparági trendekbe és ahol közvetlenül kapcsolódhatsz a CSAM Klub vállalkozóival.

Nem csak Üzleti Klubtagoknak!

Miért érdemes részt venned?

  • Szakértői előadások: Minden reggeli egy rövid 15-20 perces, de annál tartalmasabb előadással kezdődik, amely új nézőpontokat és friss ötleteket nyújt számodra. Egy meghívott szakértő osztja meg veled a legújabb piaci trendeket és innovációkat, amelyek segítenek neked a mentes piacon való érvényesülésben.

  • Bemutatkozás és networking: Megismerheted a CSAM Klub vállalkozóit és bővítheted üzleti kapcsolatrendszeredet egy barátságos, kötetlen hangulatban. Beszélgethetünk az alapanyagok beszerzésének nehézségeiről, a termékfejlesztés kihívásairól vagy éppen az új piaci lehetőségekről, amelyek kifejezetten a mentes szegmensre fókuszálnak.

  • Exkluzív helyszín: A 36 Bisztró kiválasztásának oka nem véletlen. A helyszín különleges atmoszféráját az egészségtudatos, 100%-ban gluténmentes konyha, a laktóz- és cukormentes kínálat teszi teljessé, beleértve a vegán választékot is. Mint mentes étterem, tökéletesen tükrözi vállalkozásod értékeit és elkötelezettségét az egészségtudatos életmód iránt. Ráadásul a parkolás is kényelmes, ami valljuk be, sokszor nem egyszerű!

Időpontok

Az alábbi időpontokra tudsz jegyet vásárolni:

BETELT!

2024.05.22. 09:00-11:00

Szakértő előadó: Dr. Szabó Orsolya

Dr. Szabó Orsolya

Dr. Szabó Orsolya többszörös díjnyertes üzleti és online kommunikációs stratéga, a Zsolya Communication alapítója, aki 2017 óta segíti a hazai kis-, közép- és multinacionális vállalatok online jelenlétét.

Tanácsadásai, képzései és stratégiai projektjei során törekszik arra, hogy mindig a legfrissebb trendeket hozza el az ügyfeleinek. Üzleti tudását folyamatosan vezető egyetemeken (Harvard, Stanford, METU) bővíti, valamint nemzetközi marketing kurzusokon frissíti.

Mint AI-stratéga június 5-én tartja első nemzetközi AI-marketing rendezvényét, a Content Trailblazers virtuális konferenciát, ahol Amerikától Európán át egészen Ausztráliáig vesznek részt AI-szakértők, hogy a Mesterséges Intelligencia szerepét mutassák be tartalomgyártóknak, marketingeseknek és cégvezetőknek.

Emellett Orsolya elkötelezett híve a közösségépítésnek. 2023-tól már nem csak a magyar, hanem az európai és az amerikai piacon is jelen van: új, női vezetőket támogató projektje, a Women & Business, elsősorban a Szilícium-völgyben tevékenykedő cégvezető és vállalkozó nőket célozza be. Társalapítójával együtt kiemelt céljuk, hogy a világszerte erősen alulreprezentált női vezetőket összekössék, mind vizuálisan, mind marketing tudással támogassák, valamint országhatároktól függetlenül segítsék a kiváló női szakértők előrejutását.

2024.06.20. 09:00-11:00

Szakértő előadó: Horváth Aliz

Téma: Lépj a siker útjára- avagy légy kivételes

Horváth Aliz - CEO, EMCC business coach, marketing és értékesítési szakértő

Horváth Aliz CEO, EMCC business coach, marketing és értékesítési szakértő
Nálam a siker kulcsa a Tudatosság és Tűz egyensúlyában rejlik legyen szó magánéletről vagy karrierről
Az, hogy a mindennapokban hogyan érzed magad, az elsősorban a hozzáállásodon és a nézőpontodon múlik. Mindezeket pedig nagyban befolyásolja a lelki, a mentális beállítottságod illetve a szemlélet módod.

Multinacionális cégeknél töltött több mint 18 évben szerzett értékesítési, marketing és felsővezetői tapasztalatomnak, valamint a több ezer óra coaching és mentoring tapasztalatomnak köszönhetem, hogy tudom hogyan kell egy krízisből sikert a problémából lehetőséget kovácsolni, hogy milyen érzés milliárdos termékeket bevezetni és eladni, valamint azt, hogy több 100 fős értékesítői csapatot hogyan kell felépíteni és motiválni legyen az bármilyen élethelyzet.

Motivál, hogy különböző nemű, korosztályú, értékrendű emberekkel dolgozom együtt és az is, hogy előadásokat tartok több száz fő előtt.

Mindezek a tapasztalatok segítettek abban, hogy kialakuljon a saját hozzáállásom és nézőpontom!

Számomra az egyensúly a legfontosabb. Nőként egyszerre jelen lenni és sikert elérni, jó anyaként, feleségként és üzletasszonyként nem egyszerű, viszont nem is lehetetlen a kulcs megtalálni minden szerepben a “play hard work hard” balance-t.

Helyszín

Previous slide
Next slide

36 Bisztró

Cím: Bp. Szentendrei út 36/a.

Mentes étterem, így valamennyi étel glutén-, laktóz- és egyben cukormentes is.

A helyszín könnyen megközelíthető, a közelben kényelmesen tudtok parkolni.

Várható program

CSAM Üzleti Reggeli 2024.05.22.

08:45-09:00 Regisztráció, érkezés

09:00-09:10 Megnyitó, Herczeg Andrea

09:10-09:30 Előadás, Dr. Szabó Orsolya

09:30-10:00 Reggeli

10:00-10:10 Bijó Kft bemutatkozása

10:10-11:00 Résztvevők bemutatkozása, networking

Jegyárak

A részvétel CSAM Üzleti Klubtagoknak díjmentes, nem klubtagoknak bevezető áron 7900 Ft+áfa.

A férőhelyek száma limitált, így érdemes sietned, le ne maradj!

Emeld mentes vállalkozásodat egy új szintre, miközben értékteremtő kapcsolatokat alakíthatsz ki a CSAM Üzleti Reggeliken!

Regisztrálok a CSAM Üzleti Reggelire

Az űrlap kitöltése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben még nem vagy Üzleti Klubtag, a regisztrációkor megadott email címre megküldjük a díjbekérőt.

Keress bizalommal!