Csökkentsük a stresszt egy egyedülálló gyógynövény-kombinációval!

Naja Forest - Csökkentsük a stresszt egy egyedülálló gyógynövény-kombinációval!

Néhány lapszámmal ezelőtt magazinunkban már olvashattatok a Naja Forestről, akik élelmiszerüzemükben különlegesen válogatott, hazai és külföldi BIO gombafajokból állítanak elő folyékony kivonatot. Ugyanis a saját fejlesztésű gyártástechnológián keresztül elért folyékony állagában a leghatékonyabb a gomba, és éppen ebben rejlik a termékcsalád egyedisége. „A gombák éppen ezt teszik, a testet és a lelket egyaránt gyógyítják” – véli Szabó Nikolett, a Naja Forest megálmodója.

A mai rohanó világban számtalan olyan betegség üti fel a fejét, amelyekkel korábban jóval kisebb mértékben találkoztunk. Ilyen például az allergia, amely manapság egyre több embernek okoz problémákat. A szervezet az allergia miatt folyamatos gyulladásban van, amely kihat az idegrendszerünkre is, nem beszélve arról, hogy az allergia során a pihenés is sokkal nehezebb a szervezet számára. Így pedig kialakul egy végeláthatatlan kör, mely nagyban gyengíti immunrendszerünket.

Naja Forest - Csökkentsük a stresszt egy egyedülálló gyógynövény-kombinációval!

Ebben segíthet például a Naja Forest legújabb terméke: az Adaptogén keverék, ami a korábban már említett eljárásnak köszönhetően az Ashwagandha, a szibériai ginzeng és a kínai kúszómagnólia teljes hatóanyag-tartalmát magában foglalja, a glicerines formula pedig garantálja a hatóanyagok 100%-os hasznosulását. Egyedisége, hogy ez a hármas gyógynövény-kombináció csak ebben a termékben kapható kereskedelmi forgalomban, és úgy lett megalkotva az összetétele, hogy kifejezetten az endokrin rendszert támogatja.

De különösen ajánlott még azoknak, akik mentális vagy pszichés stressz esetén keveset tudnak aludni, vagy munkájuk során nagy stressznek vannak kitéve. Sokat segíthet az endokrin rendszer karbantartásában, a mellékvese működésének támogatásában, az éberség és a kognitív funkciók javításában, ösztrogénszint-szabályozó hatással bír, és csökkenti a hormonális túlterhelést a stresszes időszakokban.

Minden évszakban igazi megoldás lehet a szervezetünk számára.