De nem csak élelmiszer biztonság fontos, hanem a fogyasztók egészsége és elégedettsége is

A Hunorganic Kft (HU-003 számon nyilvántartott) székesfehérvári gluténmentes üzeme emelt szinten felelt meg az IFS FOOD 6 élelmiszerbiztonsági szabvány követelményeinek.
Az Hunorganic kft termékpalettája igen széles: gluténmentes és minden allergéntől mentes lisztkeverékek, kekszek, sütemények, pékáruk, száraztészták és kiszerelt garantáltan gluténmentes alapanyagok.

A Hunorganic Kft NATURBIT, MIMEN, GLUTENIX, GLIADINO gluténmentes termékei készülnek ebben az üzemben, amelyet nemrég a KOSÁR Fogyasztóvédelmi magazin stábja is meglátogatott, így az alábbi videón:
https://www.mediaklikk.hu/video/kosar-2018-03-01-i-adas/ (10:00-tól)
bepillantást lehet nyerni az üzem működésébe.
A Hunorganic Kft számára kiemelt fontosságú az élelmiszerbiztonság, a vásárlóink egészségének védelme, azáltal, hogy garantáltan gluténmentes terméket állít elő.
Saját főállású élelmiszer biztosítási vezetője nap, mint nap ellenőrzi a beérkezett áruk minőségét, különös figyelemmel a gluténmentességre, a gyártás teljes folyamatát, naponta végez érzékszervi és labor vizsgálatokat a gyártás folyamán.
A Hunorganic Kft éves vizsgálati ütemterv szerint független akkreditált laborokban ellenőrizteti a késztermékek gluténmentességét illetve a receptúrától függően más allergéntől való mentességet, pl. tej, tojás. de rendszeresen történnek mikrobiológiai és felülethigiéniai tesztek is.
LÉOE HU-003 üzemszámon tartja nyilván az Hunorganic Kft székesfehérvári gluténmentes üzemét, amely így jogosult az áthúzott búzakalász szimbólum használatár a gluténmentes élelmiszerein.
Az AOECS – az Coeliakiás Betegek Egyesületeinek Európai Szövetsége – egy non-profit ernyő szervezet, amit 30 évvel ezelőtt – 1988-ban – alapítottak Európa országainak nemzeti egyesületei és szövetségei. Ennek tagja 1992 óta tagja a LÉOE (Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete).
A közös célkitűzéseink egyike, hogy a gluténérzékenyek számára gyártott élelmiszerek minden szempontból – különösen a gyártás, a címkézéses és elérhetőség – feleljen meg a lehető legszigorúbb élelmiszer-biztonsági feltételeknek.
Ennek érdekében került bevezetésre 2012-ben az egységes licenchasználati rendszert, azaz a gluténmentes élelmiszerek Áthúzott Gabona Védjegyét (CGT).A szimbólummal jelölt élelmiszerek azért biztonságosabbak, mert a licencszerződés további auditokat és ellenőrző vizsgálatokat követel meg a szerződött partnerektől.

De nem csak élelmiszer biztonság fontos, hanem a fogyasztók egészsége és elégedettsége is.

Válassza Ön is a Hunorganic Kft finom és biztonságos gluténmentes termékeit, amelyek a legújabb táplálkozási irányelveknek megfelelően készülnek, minél természetesebb módon.
Az üzem nem használ fel szóját és lupint (csillagfürtöt) sem – amelyek igen megosztó alapanyagok a gluténmentes élelmiszert fogyasztók körében.
A gyártás során mesterséges színezéket és gén manipulált összetevők sem használ fel az üzem, így az összes termék GMO mentes.
Nagyon sok termék vegán receptúrás és vannak minden allergéntől mentes termékek is – ez a MIMEN termékcsalád, amely termékek nem tartalmaznak kukoricát, rizst, burgonyát sem, viszont magasabb rost és fehérje tartalmúak, mint a hagyományos gluténmentes termékek, ezek receptúrától függően hajdinát, kölest, tápiókát és csicserit tartalmaznak.
Keresse Ön is a NATURBIT, MIMEN, GLUTENIX, GLIADINO, KENYÉRVARÁZS gluténmentes termékeit!
Webáruház: www.hunorganic.com
Viszonteladó partnerek jelentkezése:  https://hunorganic.com/legyen-viszonteladonk-partnerunk/