Diéta ABC – Minőség, megbízhatóság, szakértelem a választék mögött.

Vállalkozni azért nehéz, mert a sikerhez nem elég a szakismeret, valódi piackutatással kell indítani, érteni kell a marketinghez, az üzlethez és kell hozzá egy jó adag bátorság is. A Diéta ABC esetében minden adott volt. A bátorság, mellyel 2008-ban, a gazdasági válság derekán belevágtak nagyszabású tervük megvalósításába. A szakértelem, melyet nemcsak a boltban mindennap elérhető dietetikus biztosít a válaszokat és termékeket kereső ételallergiával diagnosztizált betegeknek, hanem sokszor maga a tulajdonos, a Péterfy kórház sürgősségi osztályán dolgozó Pálmainé Dr. Wirth Krisztina is.

diéta
A doktornő a piackutatást saját tapasztalataira alapozhatja, hisz nála és l diétaányánál is diagnosztizálták a cöliákiát. Ez egy jelenleg még nem gyógyítható autoimmun betegség, amely a glutén teljes elkerülésével száz százalékban tünetmentessé tehető. Krisztinánál mind a gyógyító munkában, mind a Diéta ABC működtetésébe kiemelt helyen van a szakszerűség, a hitelesség és az egészség szolgálata. Vallja, hogy a helyes diéta diagnózissal indul, melyet a táplálkozástudományi ismeretekkel kiegészítve, összeállítható a gyógyító étrend – így, mondhatni a bolt a kezelés része.
Az üzlet és a marketing részért a családfő, Pálmai Gergely felel, aki kereskedő tapasztalatait kamatoztatva vágott bele a táplálékallergiások életét immár 10 éve szolgáló üzlet beindításába. Ennek sikerességét mi sem mutatja jobban, mint az üzlethez kapcsolódó táplálékallergiásokat szolgáló tér létrejötte, ahol kávézó, cukrászda pékség és a 100%-ban gluténmentes konyhával működő Szederinda étterem várják azokat, akik megkóstolnák a termékeket mielőtt megvennék, vagy tudni szeretnék, hogy mit miből érdemes elkészíteni. Olyan, mintha mindennap termékkóstoló lenne!
diéta
Fontosnak tartják, hogy a gluténmentesen étkezők egy helyen mindent megkaphassanak, de csak is azt, amire valóban szükségük van. Mentes piktogramokkal ellátott árut sok helyen lehet kapni, de a biztonságot a szaküzletek garantálják!

Keresd a www.dietaabc.hu oldalt.