Díjnyertes lett a CSAM Közösség!

Bridge Üzleti Közösség Díjátadó 2023.06.08. - Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díjIdén június 8-án adták át a legmenőbb üzleti közösségeknek a Bridge Üzleti Közösség Díjakat a hazai legkötetlenebb üzleti fesztiválon. A 10 éves rendezvényen taroltak idén a női, üzleti közösségépítők, akik hosszú évek óta kitartóan, profi szinten építik közösségeiket. Akik nem csupán mentorálnak, hanem segítenek, hogy mindenki otthonosan mozogjon a social media világában, illetve a virtuális térben, és nagyban hozzájárulnak, hogy az offline eseményekkel és a közösségi platformokkal segítsék az üzletfejlesztést és a networkinget. 2019 óta már negyedik alkalommal díjazta a Bridge Budapest azokat az üzleti közösségeket és szervezeteket, amelyek tudatosan és innovatív módon katalizálják a hazai üzleti szereplők és vállalkozók közötti kapcsolódásokat és együttműködéseket. Ezúttal 7 kategóriában adtak át elismerést. A döntős jelöltek köre a Bridge Vezetői Közössége ajánlásai és közönségszavazás útján állt össze. 40 szervezetre érkezett jelölés csaknem 200 közönségszavazattal. A végső döntést a shortlistes jelöltekről a felkért hatfős szakmai zsűri hozta meg. Az Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díját lapunk alapító tulajdonosa, Herczeg Andrea vehette át a Csak a Mentes közösségért.

Bridge Üzleti Közösség Díjátadó 2023.06.08. - Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díj

Ahogyan azt Ti is tudjátok, a Csak a Mentes közössége 2017-ben indult útjára, és azóta nyújt segítséget eseményekkel, szolgáltatásokkal, friss, hiteles szakértői tartalmakkal és termékekkel az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.

Andi küldetése a kezdetektől az, hogy egyfajta hidat képezzen a speciális étrenden élők és a mentes termékeket forgalmazó cégek között. Nem titkolt célja, hogy egy olyan mentes világot hozzon létre, ami mindenki számára elérhető és egységes.

„A Csak a Mentes közösség az a buborék, ahol én a mindennapjaimat élem, amilyen világot megálmodtam, az ott mind megvan. A vállalkozások együttműködnek, közös projekteket alakítanak ki, és nem rivalizálnak. A rendezvények hangulata olyan, mint egy családi összejövetelé, ez mindent elmond. Nagyon büszke vagyok!”

NEKTEK PEDIG KÖSZÖNJÜK, HOGY TI IS VELÜNK TARTOTOK EBBEN A MUNKÁBAN, ÉS TAGJAI VAGYTOK ENNEK A KÖZÖSSÉGNEK!