Dr. Némedi Erzsébet

Dr. Némedi Erzsébet

Élelmiszeripari mérnök, biotechnológus, az élelmiszertudományok doktora.
In-vitro emésztési modellek és a humánklinikai vizsgálatok szakértője, valamint a Magyar Tudományos Akadémia, Agrártudományok Osztálya, Kertészet- és Élelmiszertudományi Bizottság köztestületi tagja vagyok.

Tapasztalatomat, mint kutatóintézet tudományos főmunkatársa, gyógyszeripari kutatások projekt managere, monitora, kutatóintézet hálózat innovációs igazgatójaként szereztem, továbbá évekig Brüsszelben nemzeti delegált szakértőként tevékenykedtem a „Food security
and sustainable agriculture” Programme Committee-ben. Tagja vagyok az Élelmiszeripari Tudományos Egyesületnek, a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak, és a Magyar Természettudományi Társaságnak.

Az Expedit Nodum, mint egyetlen, ezzel a speciális területtel foglalkozó tudományos ügynökség alapítójaként és vezetőjeként 22 éve foglalkozom magyarországi és nemzetközi élelmiszeripari és táplálkozástudományi trendekkel, termékek tervezésével, fejlesztésével, hatékonysága vizsgálatával, klinikai vizsgálatával, illetve piaci szabályozásával.

Segítségére lehetek az alábbi témakörökben: élelmiszer termékfejlesztések, innovációk létrehozása, termékgyártás, technológiai elakadások, különleges termékek kommunikációja, élelmiszeripari trendkutatás cégre szabva, élelmiszeripari innovációs diagnózis.

Elérhetőségek:

Tel: +36 20 9148075
Mail: expeditnodum@expeditnodum.com
FB: https://www.facebook.com/expeditnodum
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/erzsebetnemediphd