ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Egész napra szupererő!

Iswari szupertáplálékok

A Spirit-Trade Kft. – az Iswari kizárólagos forgalmazója – széles skálán kínál az egészségtudatos élethez kapcsolódó termékeket. A prémium minőségű Iswari szupertáplálékok alapanyagai a természet bölcsességét tisztelve, kizárólag ellenőrzött biogazdálkodásokból származnak, valamint a vegán és a nyersételeket (raw food) fogyasztók elvárásainak is megfelelnek. Az Iswari márka megalapítóinak célja, hogy a legjobb élelmiszerek a legtisztább formában jussanak el mindenki asztalára.

A szupertáplálékok közös jellemzője a koncentrált vitamin- és ásványianyag-tartalom, amelyet a tápanyagdús földben termesztéssel, vegyszermentesen és génkezelés nélkül érnek el.

Az Iswari széles körben elégíti ki minden vásárló igényét. Több, mint 40 terméke közül legnépszerűbbek a szupertáplálékok, a növényi fehérjék, zöld táplálékok (alga termékek). De olyan finom különlegességet is találunk köztük, mint a reggeli keverékek, amelyek BIO alapanyagokból készülnek a család minden tagja számára! A gluténmentes összetevők között olyan tápláló álgabonák és magok szerepelnek, mint a hajdina, arany lenmag és mandulaliszt. Az összesen 7-féle ízesítésben kapható keverékek közül a maca-szeder-eper és chiamag-nyers kakaóbab kombinációk egyértelműen a vásárlók kedvencei, sok szülő pedig azért választja őket, mert a gyerekek is nagyon szeretik, ami nagy elismerés egy szupertápláléknak a túlcukrozott, műanyagokkal teli reggeli gabonapelyhek piacán.

Nagy népszerűségnek örvendenek a vegetáriánusok és a sportolók körében a természetes növényi alapú fehérjék. Fehérjepótlásra vagy izomtömegnövelésre is alkalmas, tiszta energiaforrás, mellyel elkerülhetők a mesterségesen előállított proteinek mellékhatásai.

A zöldtáplálékok magas antioxidánstartalma és méregtelenítő hatása közismert. Igazi sztártermékek közülük is a spirulina és a chlorella, amelyről az Iswari egy magyar fogyasztója, Gazsi Gréta tapasztalatait osztjuk meg olvasóinkkal: “Hatása már pár nap elteltével megmutatkozott. Éjszakánként mélyebben alszom (…) Reggelente kipihentebben ébredek, napközben vitálisabb vagyok. Mindemellett javítja az emésztést és kiváló méregtelenítő hatása is van.”

A bio-vegán szupertáplálékokat az Iswari.hu webáruházában, a Bijóban és Mediline-ban is megtaláljuk!

Weboldal: www.iswari.hu
Facebook: www.fb.com/iswariszupertaplalekok
Telefonszám: +36 30 916 70 71

Leave a Comment