Egészséges és finom

Kette Bars

2008-ban azzal a céllal indult el a Mercurius Trading Kft., hogy kiváló minőségű élelmiszereket forgalmazzon a magyar fogyasztók számára.

Idén tavasszal jutottak arra az elhatározásra, hogy saját termék fejlesztésébe fognak, így jutottak el a nyers gyümölcsszelet termékcsaládjuk gyártásához. Ha kirándulsz, ha utazol, ha diétázol, ha csak két étkezés között ennél valami táplálót, akkor gyors segítséget nyújtanak a Kette Raw Bars szeletek.

Ezek a nyers szeletek, melyek alapját aszalt gyümölcsök és diófélék alkotják, bővelkednek rostanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így kellő energiát biztosítanak a következő teendők elvégzéséhez, biztosítva a telítettség érzését.

Az alkotók úgy gondolták, hogy mindenképpen szeretnének visszanyúlni a régi magyar desszertízekhez, így készült el a szilvás gombóc, a kókuszgolyó, a zserbó és az almás pite ízvilágú, valamint az egzotikus ízvilágot képviselő földicseresznyés gyümölcsszelet.

A kiváló minőség magas gyümölcstartalmat, természetes alapanyagokat rejt magában. Sőt a gyártás során a cég kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a termékeket az egészséges táplálkozás hívei is fogyaszthassák minden gond nélkül, ezért a szeletek nyers, vegán, valamint glutén-, tejfehérje- és laktózmentesek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot sem.

És bár a zabszeletek még szinte most ugrottak le a gyártóssorról, a vállalkozás egy percet sem tétlenkedik, folyamatosan újabb termékek fejlesztésén dolgozik. De amíg azok kijönnek, klikkelj a webshopra, ahol akciókra és számos egészséges finomságra lelhetsz. Addig pedig, ha jól akarsz lakni, dobj be egy szeletet!

Kette Bars