Egy kis segítség, hogy mi is tudatosabb nőkké válhassunk! – dr. Orosz Cintia

Hogyan legyünk tudatos és egészséges nők?

Ez a kérdés nem csak minket foglalkoztat, hanem dr. Orosz Cintia youtubert is, aki ennek jár utána évek óta és nemcsak önmagának, de másoknak is szívesen segít abban, hogy ez a „mozaik” mihamarabb összeálljon bennük.

A jogi diploma megszerzése után Cintia számos országban dolgozott, ideiglenes konzul volt Azerbajdzsánban, de Grúziában, Kazahsztánban, Mongóliában is tevékenykedett, így volt ideje megfigyelni a különböző kultúrák közti különbségeket és azt, hogy vajon hogyan és mivel segíthetünk önmagunknak abban, hogy egészséges és teljes életet élhessünk nagyobb lemondások nélkül.
A diplomatai tapasztalatait hazaérve Magyarországra riporteri és műsorvezetői munkára cserélte, különböző mentes és sportos rendezvények riportere is volt. Cintia pályafutását MTVA gyakornokként, MTVA ösztöndíjasként kezdte, volt az M4 sporton futó DVTK TV műsorvezetője, és a Petőfi TV riportere is.
Célja, hogy ezt a tudását a televíziós képernyőn is újra megmutathassa műsorvezetőként.
Fiatal korától kezdve sportol, korábban kosárlabdázott, majd fitneszmodell versenyen 2.helyezést ért el idén, de a rendszeres mozgás ma sem hiányozhat a mindennapjaiból. Nem beszélve arról, hogy időközben táplálkozási tanácsadói végzettéget is szerzett. A mai napig érdekli a növényi alapú étrend, és az étkezéssel összefüggő kérdéskörök. Mivel glutén-, laktóz- és tejfehérje érzékenységgel is küzd, a cukrot meg jó néhány éve kizárta már az életéből, ezért korántsem mindegy, hogy milyen ételek kerülnek az asztalára. Fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy mindenkinek jobb, ha minőségi életet él, nem halmoz fel semmit feleslegesen és észre kell venni nap mint nap a pozitívumokat, ugyanakkor hálásnak kell lenni az élet adta lehetőségekért. Abban hisz leginkább, hogy saját magunkért kell tenni és tanulni másoktól. Ezekre pedig a februárban elindított youtube csatornáján hívja fel a figyelmet. Kezdetben a csatorna Hogyan legyek jó feleség címmel indult, mára azonban
Cynthia Orosz néven fut. Itt hétről-hétre olyan tartalmakat mutat be, amellyel igyekszik mindenkit, de legfőképpen a nőket inspirálni a pozitív, tudatosabb életre. És, hogy mindenki arra törekedjen, hogy napról napra jobb legyen.
Egy-egy műsorban sikeres nők
gondolkodásmódját közvetíti, amiből mindenki tud tanulni és fejlődni. A műsorában, melynek 2.évada fut már, például Rúzsa Magdi, Peller Mariann és Csősz Bogi is a vendége volt, utóbbi 78 ezres megtekintéssel. A vírus előtt elindította a kifejezetten a tudatosságot fejlesztő, szakértői rovatát is.
Kattintsatok a linkre, nézzétek meg Cintiát és iratkozzatok fel Ti is a youtube csatornájára!
 
Elérhetősége:
cintia.orosz@gmail.com
Instagram:  https://www.instagram.com/cynthiaorosz/