Egy nagy pohár egészség Törökországból!

Setino

Bár a világ tele van gyümölcs- és zöldségtermő hellyel, nem véletlen, hogy a Kis-Ázsia néven is ismert Anatóliában termesztettek először szőlőt, gránátalmát, búzát, meggyet és fügét. Ez a terület rendelkezik a világ egyik leggazdagabb növényvilágával. Ezért is esett a Setino Hungary Kft. választása erre a vidékre, amikor úgy döntött, hogy gyümölcs- és zöldséglevek forgalmazásába kezd.

„A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod legyen a táplálékod.” Hippokratész

 

2004-ben a Setino Hungary Kft. azzal a céllal alakult, hogy kizárólag magas minőségű termékeket forgalmazzon a vásárlói számára. Mivel minden terméküket közvetlenül a gyártóktól szerzik be és saját raktárközpontjukban tárolják, így gyors és megbízható kiszolgálást tudnak biztosítani ügyfeleiknek. Számukra a legfontosabb, hogy a termékekkel egy boldogabb, egészségesebb és jobb jövőt biztosítsanak a vásárlóiknak. Éppen ezért alkották meg bio termékcsaládjukat, amely Törökországból származó bio gyümölcs- és zöldségleveket tartalmaznak. A választék rendkívül széles: nemcsak prémium bio narancslé és gránátalmalé található a kínálatban, hanem különleges bio gyümölcs- és zöldséglevek is színesítik a palettát, például: Detox gyümölcslé, Green Mix, Gold Mix és Red Mix gyümölcs- és zöldséglevek. Az italok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, színezéket, adalékanyagokat és tartósítószert sem. A termékek megtalálhatóak a DM üzleteiben, és hamarosan a BIJÓ áruházban is. Érdemes alaposan szemügyre venni a kínálatot, és kipróbálni ezeket a különleges, egészséges leveket!

A palettájukat hamarosan további termékekkel bővítik: Olibites olívasnackek, Züber kollagén-protein szeletek, HealthLink Vegan Latte italporok és egyéb finomságok.

Olibites olívasnackek