Search
Close this search box.

Eldorado Szirup – a koktélok aranya 

Ősztől új ízekkel készül a kávékülönlegességek, koktélok, limonádék és szörpök kedvelőinek a cukormentes szirupokat is gyártó, magyar prémium termékeket forgalmazó Eldorado, az első hazai koktélszirup brand. A leggazdagabb ízválasztékkal rendelkező márkával most már vattacukor vagy almáspite ízű latte macchiatót is álmodhatsz, míg a limonádéd új ízei a levendula és kaktuszfüge lesznek a napsütéses szeptemberi napokon.

Az óvatosabbaknak és kísérletező kedvűeknek a kisüveges, a profiknak pedig a bag in box kiszerelést javaslom, ha azonnal leadnák online rendelésüket a koktélszetteket is forgalmazó webáruházban. Akik pedig mindenben biztosra szeretnek menni, azoknak javaslom, hogy keressék fel a Semsey Andor utcában található mintaboltot, ahol az Eldorado szirupok széles választékát kóstolhatják meg az érdeklődök.  
E szirupok mellett már számos étterem, cukrászda és kávézó tette le voksát, ami nem meglepő, hisz a kizárólag magyar alapanyagból és magyar beszállítók közös munkájának eredményeként megszülető több mint 60 elérhető íz mindegyike szigorúan ellenőrzött és minőségbiztosított. Rendkívül kedvező árfekvésüknek köszönhetően pedig igazán nem luxus néhány ízben otthon is tartani, ha egy hosszú nap után elegáns, látványos és finom szomjoltókkal kedveskednénk vendégeinknek vagy a gyerekeknek.
Eldorado
Felesleges kalóriák nélküli kényeztetés mellékízektől mentesen? A glutén- és laktózmentes, vegán étrendbe is beilleszthető prémium cukormentes szirupcsalád a valódi gyümölcsösség élményét nyújtja. A népszerű, természetes színezékekkel készülő citrus-menta, limonádé, sárgadinnye, menta és mangó ízeik egészséges kiegészítői a mindennapok édes perceinek. Legyél te is trendi az Eldorado szirupcsaláddal!
Cukormentes citrus-mentás limonádé: 1-1 gerezd citromot és limeot egy limonádés pohárban kifacsarunk, majd hozzáadunk 1-2 db mentalevelet és 4-5 cl Eldorado citrus-menta cukormentes szirupot, valamint tört jeget a pohár feléig. Ezt követően sima vízzel vagy szódával űrmértékig felöntjük. 

További ötleteket a www.eldoradosyrup.com oldalon találsz!