Élelem Étterem – Élelmes séf, éltető falatok

Él – élelem – elem: Azon tápanyagok, melyek minden molekulájukban az életet szolgálják, melyek testünknek és lelkünknek is energiát, életerőt, jólétet adnak. Csodálatos magyar nyelvünknek köszönhetően elég lenne leírnom az étterem nevét: Élelem Étterem – és mindent elmondtam arról, mire számíthat az, aki betér a Tédi Szilárd irányításával elindult konyhák egyikébe Győrött, Szombathelyen vagy Zalaegerszegen, netán ellátogat a vegán és nyers vegán fogásokat megálmodó séfhez az új, szeptemberben nyíló Budapesti Élelem Étterembe.

Élelem Étterem
 A „világi srác az éjszakából” ahogy Szilárd mondja, a vendéglátás teljesen új formáit szerette volna kipróbálni kislánya születésekor, más életre vágyott. Az élet tiszteletének fókuszba helyezésével az egészségmegőrzés felé fordult, mely a vegán életben teljesedett ki, és akkori kapcsolatának gyümölcsöző összefogásából megszületett az első Élelem Étterem. Idén a negyedik éttermet nyitja üzlettársa Márhoffer Márton és párja Schreiner Viktória támogatásával.
A magas gasztronómiai értéket képviselő vegán franchise étteremhálózat csapata folyamatosan újat alkot és példát mutat, mind a gasztronómiai élmények, mind pedig a nagybetűs vendéglátás terén. Szilárd minden tudását szeretné megosztani az étterem-irányítástól a kidolgozott és mesterien tálalt fogásokon át a lenyűgöző vegán desszertekig, melyek közt az ország tortáit is megtalálhatjuk „vegán alapanyagokból lemodellezve”. Számos tanfolyamot tart évente, így történhet meg az, hogy Élelmes desszertjei szembejöhetnek velünk Székelyudvarhelyen, Pécsett, Sopronban, de még Ausztriában, Svájcban és Spanyolországban is.
Élelem Étterem

„Több leszek attól, hogy táplálom az embereket! Jót adni szenzációs érzés!”- vallja az olasz és magyar ízekért rajongó séf, aki maga is sokat köszönhet az őt támogató barátoknak és csapatának.

Az állandóan megújuló, szezonális étlapjukon kemencében sült vegán gluténmentes pizzák, gyrosok és saláták mellett, főtt és nyers főételek és desszertek várják a vendéget. Szinte minden nap születnek új receptek Szilárd fejében, de az éttermekben csak a legjobbakat kínálják ínycsiklandó tálalással és minőségi felszolgálással. Itt minden az igazi!

2019. szeptember első felében Budapesten is megnyitja kapuit az Élelem Étterem nyers vegán franchise étterem hálózat  a Garibaldi utca 5. szám alatt.