Skip to content

Élj és étkezz szabadon a BeFree Bistroban!

BeFree

BeFree Gluténmentes Shop, Cafe & Bistro

A nagykörút forgatagában, a 4-6-os villamos Király utcai megállójához közel található kis üzlet igazi oázisként működik azok számára, akik glutén-, tej-, vagy laktózérzékenységgel élnek, de itt még a cukorbetegeknek sem kell az ajtóban toporogni, ugyanis fehér cukrot ebben az üzletben nem találnak! 
BeFree
Az üzlet garantáltan 100%-ban gluténmentes, sőt az itt készült ételek amellett, hogy prémium minőségűek, még egészségesek is, ugyanis olyan sütési technikát alkalmaznak, amihez minimális kókuszolaj kell. A húsos pizzák, hamburgerek, szendvicsek mellett a növényi étrend követői is tudnak válogatni a finomságok közül, hiszen minden készül húsmentes változatban is. A napi levesajánlatért és újdonságokért pedig érdemes csekkolni az üzlet Facebook-oldalát. 
BeFree
A mentes és nyers-vegán torták mellett olyan finomságokat kóstolhatunk, mint a francia vagy sima krémes, ami finomabb, mint az eredeti, valamint mentes fagyit is kérhetünk a kávénkba, a brownie mellé, vagy csak egy nagy kehelybe sok-sok gyümölccsel és tejszínhabbal. 
Szerencsére egyre többen vannak azok, akik Mártihoz hasonlóan odafigyelnek a minőségre is, hiszen nem mindegy, hogy mivel etetjük a szervezetünket hosszú távon. Az itt készült ételekben, süteményekben nincs kukoricaliszt, vagy búzakeményítő, csak olyan alapanyagok, amik prémium minőségűek és valóban az egészséget szolgálják.

Mentesség: cukor-, gluténmentes, tej/laktózmentes, paleo, vegán, nyers

Elérhetőségek: 

Facebook: BeFreegmshopandbistro
Budapest, Erzsébet körút 44-46.