„Élj másképp, élj tovább!”

Kutasi Kelly története
Kutasi Kelly közel sem csak a nevét adta saját márkájához, hanem az egész élettörténetét.

Életvitelszerűen sportol gyerekkora óta, energiában sosem szenvedett hiányt, 17 évesen már testnevelésórákat tartott, aztán stúdiókban oktatott aerobicot – a sportok iránti szerelem mellett pedig a folyamatos tanulás és képzések tette ki az idejét. Bár egész életének alapját a sport adta, sosem találta meg a középutat az étkezéseit és a testsúlyát illetően. Az útkeresés időszakát egyoldalú táplálkozás, fogyókúrák jellemezték.
Oktatóként nyert felvételt a Gold’s Gym Budapest fitnesztermébe, majd 24 éves korától már szakmai vezetőként dolgozott itt. Annak bezárása után, 2012-ben, megnyitotta saját termét Dunakeszin, a Kelly Stúdiót. A kínált funkcionális edzésekhez és táplálkozási tanácsadásokhoz egyre többen akartak csatlakozni – Kelly pedig ekkorra már súlyos ételallergiákkal, emiatt állandó rossz közérzettel küzdött, de nem beszélt róla, mert szégyellte, hogy az ő életmódja és munkája mellett ez árnyékolja be a mindennapjait. Többszörös ételallergiában szenved ugyanis: búza, glutén, tej, szója és egyes adalékanyagok, tartósítószerek.

„Rájöttem, hogy hiába tartom szívvel-lélekkel az edzéseket, ez önmagában kevés ahhoz, hogy igazán segíteni tudjak az embereknek az életmódváltásban” – összegezte az okot, amiért megkerülhetetlen volt az étkezési reform az életében.
A sorsfordító találkozást se felejtsük ki Kelly történetéből: Kelly későbbi férje is a stúdió egyik vendége lett. Ákosnak az edzés és az új életmód megváltoztatta az életét, ezért úgy döntött, hogy teljes mértékben a KELLYS HUNGARY fejlesztésére fog fókuszálni. A 3 éve alapított közös cégük egészségtudatos alternatívát biztosít a mindennapi életben, élelmiszereik és kozmetikumaik ma már országosan több mint 4000 helyen kaphatók. Emellett a fitneszt sem hanyagolták el: a stúdió azóta négyszer költözött, ma már valóságos intézmény Dunakeszin – több mint 3000 klubtaggal büszkélkedhetnek 2×450 négyzetméteren 22 edző tart órákat. Specialitásuk a főképpen a törzsizomzatot fejlesztő Core Training.

www.kellystudio.hu
www.fb.com/kellyshungary
+36 70 55 77 400