ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

„Élj másképp, élj tovább!”

Kutasi Kelly története

Kutasi Kelly közel sem csak a nevét adta saját márkájához, hanem az egész élettörténetét.

Életvitelszerűen sportol gyerekkora óta, energiában sosem szenvedett hiányt, 17 évesen már testnevelésórákat tartott, aztán stúdiókban oktatott aerobicot – a sportok iránti szerelem mellett pedig a folyamatos tanulás és képzések tette ki az idejét. Bár egész életének alapját a sport adta, sosem találta meg a középutat az étkezéseit és a testsúlyát illetően. Az útkeresés időszakát egyoldalú táplálkozás, fogyókúrák jellemezték.

Oktatóként nyert felvételt a Gold’s Gym Budapest fitnesztermébe, majd 24 éves korától már szakmai vezetőként dolgozott itt. Annak bezárása után, 2012-ben, megnyitotta saját termét Dunakeszin, a Kelly Stúdiót. A kínált funkcionális edzésekhez és táplálkozási tanácsadásokhoz egyre többen akartak csatlakozni – Kelly pedig ekkorra már súlyos ételallergiákkal, emiatt állandó rossz közérzettel küzdött, de nem beszélt róla, mert szégyellte, hogy az ő életmódja és munkája mellett ez árnyékolja be a mindennapjait. Többszörös ételallergiában szenved ugyanis: búza, glutén, tej, szója és egyes adalékanyagok, tartósítószerek.

„Rájöttem, hogy hiába tartom szívvel-lélekkel az edzéseket, ez önmagában kevés ahhoz, hogy igazán segíteni tudjak az embereknek az életmódváltásban” – összegezte az okot, amiért megkerülhetetlen volt az étkezési reform az életében.

A sorsfordító találkozást se felejtsük ki Kelly történetéből: Kelly későbbi férje is a stúdió egyik vendége lett. Ákosnak az edzés és az új életmód megváltoztatta az életét, ezért úgy döntött, hogy teljes mértékben a KELLYS HUNGARY fejlesztésére fog fókuszálni. A 3 éve alapított közös cégük egészségtudatos alternatívát biztosít a mindennapi életben, élelmiszereik és kozmetikumaik ma már országosan több mint 4000 helyen kaphatók. Emellett a fitneszt sem hanyagolták el: a stúdió azóta négyszer költözött, ma már valóságos intézmény Dunakeszin – több mint 3000 klubtaggal büszkélkedhetnek 2×450 négyzetméteren 22 edző tart órákat. Specialitásuk a főképpen a törzsizomzatot fejlesztő Core Training.

www.kellystudio.hu
www.fb.com/kellyshungary
+36 70 55 77 400

 

Leave a Comment