Élvezd az ünnepeket és ajándékozz tudatosan!

Szélsebesen közelít a karácsony, ami egyre jobban nyomaszthatja azokat, akik az utolsó hétre hagyták az ajándékok beszerzését. Végeláthatatlan sorok az üzletekben, hömpölygő tömeg az utcákon és bevásárló központokban, tolakodás, miközben azon kattog az agyunk, hogy kit hagytunk ki a listából. Ismerős? Sokan vagyunk utolsó pillanatos vásárlók, de szerencsére nincs veszve a nyugodt ünneplés álma. Segítünk, figyelj!


Mi lenne, ha idén letennéd az őrült ajándék kutatás terhét és mindenkinek (vagy legalábbis a legtöbb szerettednek) rendelnél online az Officina Merta ajándékcsomagjaiból, amikkel biztosan óriási sikert fogsz aratni, miközben neked nem mennek tönkre az idegeid a sorban állás közben. Mit szólsz? Gondolj csak bele, pár kattintás és máris elszálltak a szürke gondfelhők. 

Miért válaszd a Selyembalzsamot és az Officina Merta bőrnyugtató termékeit?
  • Ha egy magyar kiskereskedőtől vásárolsz, akkor közelebb hozod ahhoz, hogy valóra váljon az álma, és talpon tudjon maradni a nagy kozmetikai cégek mellett
  • Természetes hazai méhtermékekből készült ajándékot adni (és kapni is) nagyon menő, és ki ne vágyna valódi bőrnyugtató gondoskodásra ebben a hideg időben
  • Újrahasznosított csomagolásban kapod meg a csomagod, amiben tuti nem lesz háromszor annyi műanyag, és az ajándékba szánt bőrápolók, szappanok, vagy épp ajakírek is üvegben, papírban vagy 100%-ig újrahasznosítható alumínium tégelyben lesznek, így nem terheled tovább a környezetedet
  • Olyan ajándékot veszel, amire valóban szüksége lehet bárkinek


Ezekhez az érvekhez még hozzátenném, hogy ha online rendelsz a www.selyembalzsam.hu oldalról és használod az advent20 kódot, akkor 20% kedvezményt is kapsz a rendelés végösszegéből

Kinek mit válassz? 

A család hölgy tagjai biztosan örömmel fogadnák a Selyembalzsam ajándékcsomagot, amiben egy választható selyemszappan, egy ajakír és egy csodálatos illatú selyembalzsam található. 
A pasiknak a Nomád szakállápoló csomaggal kedveskedj, még akkor is, ha nincs szakálluk, mert a balzsam arcápolóként is csodát tesz a férfi bőrrel. A csomagban pedig még egy meglepetés is található, ami szerintünk nagyon vagány. Hogy megtudd miről is áradozok keresd a www.selyembalzsam.hu oldalon az ajándékcsomagok menüpontot. 

A barátnőknek pedig ajándékozz nyugodt pillanatokat a levendulás csomaggal, melyben a levendulás virágvíz mellett egy szappan és egy ajakír is hozzájárul a teljeskörű ápoláshoz. 
A www.selyembalzsam.hu oldalon pedig még további csodálatos termékek közül válogathatsz. Ha pedig nem vagy híve az online rendelésnek, látogass le a DM valamelyik üzletébe, ahol még februárig akciós áron tudod megvásárolni a Selyembalzsamot. Hajrá! Élvezd az ünnepeket, és ajándékozz tudatosan!