Energiapótlás újragondolva

ALLRYS Energiapótlás újragondolva

„Történetünk kezdetén egy többszörös ételintoleranciával küzdő ultrafutó ismerősöm fordult hozzám aggódva. Hiába akart sikeresen versenyezni, eredményeket elérni, nem volt az általa ismert frissítéseknek olyan fajtája, amit ő is fogyaszthatott volna. Ezért készítettem neki egy természetes alapanyagokból készült, adalékanyagoktól mentes vegán rizsgolyót, amit idővel más futók is elkezdtek használni” – így született meg az ötlet 2019-ben Katának, az ALLRYS® alapítójának fejében.

A hiánypótló ötletből aztán 3 évig tartó módszeres termékfejlesztés, tapasztalatszerzés, tesztelés és átfogó szakmai diskurzus lett, melynek eredményeiből 3 anya, 3 vállalkozóNŐ alkotta meg a mai Allrys-t. Startupként versenyeken is megmérettették magukat.

Útközben sokat tanultak és sokszor elbuktak, de volt, amiben sosem kötöttek kompromisszumot. Tudták, hogy olyan smart foodot akarnak létrehozni, amely 100%-ban organikus, csúcsminőségű és tudatosan válogatott alapanyagokból áll, és amit ráadásul teljes egészében a felhasználók szükségleteire szabtak.

A termékcsalád tagja a Spark Ignites olasz paradicsomos smart energy food mediterrán, sós ízvilággal, mely rendkívül magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően (elektrolitokat és ásványi sókat tartalmaz) segíti pótolni az izzadság alatt elpárolgott sókat. A másik csapattag az Active Strength, mely kurkumás-gyömbéres összetételével kifejezetten a szervezet megerőltetésének, sérülésének hatására létrejövő gyulladásos folyamatok csökkentésére, illetve azok megakadályozására készült el. Aki pedig egy kicsit több energiára vágyik, válassza a Vital Power smart energy foodot, mely áfonyás-ribizlis-kókuszos ízvilágával, magas antioxidáns-tartalmával minden helyzetben szuper segítség! Az Endless Motion datolyás-matchás smart foodként elnyújtott hatású természetes koffeintartalmával mindenkit felélénkít.

Az ALLRYS alapítóinak azonban a siker önmagában nem elég: társadalmi felelősségvállalásuk részeként számos parasportolót is rendszeresen támogatnak. Értékes energiapótlás felsőfokon: ALLRYS.

ALLRYS Energiapótlás újragondolva