Search
Close this search box.

Energikus hétköznapok a Salus-Haus Kräuterblut sziruppal

Tudtad, hogy a WHO felmérése szerint minden 4. nő vashiányos? A vashiányra többek közt olyan tünetekből következtethetünk, mint a fáradtság, kimerültség, melyekre sokszor nem is keressük a választ, hisz könnyen ráfogható a sok teendőre, kevés pihenésre. 

Salus-Haus
Fehérvári Krisztina, a 103 éve alapított Salus-Haus magyarországi képviselője kérdésemre elmondta, hogy kiknek lehet első sorban szükségük vaspótlásra alkalmazható készítményre, mint amilyen az általuk forgalmazott folyékony és ezáltal könnyen bevihető és kiváló felszívódású Kräuterblut szirup.
„A termék fogyasztása elsősorban nőknek,  várandós és szoptató anyáknak is, gyermekeknek, serdülőkorúaknak, idősebbeknek, betegségből lábadozóknak, vegetáriánusoknak és szigorú diétát tartóknak javasolt, illetve mindazoknak, akik aktív életmódot folytatnak. Sportolók számára is ajánlott, mivel egyetlen összetevője sem szerepel a WADA listáján. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy, mivel a Kräuterblut szirup nemcsak hogy alkoholt, tartósítószert, színező- vagy mesterséges anyagokat nem tartalmaz, de laktóz- és gluténmentes is, így megfelel mind a táplálékallergiával élők és vegetáriánusok, mind pedig a csupán egészséges életmódot keresők számára is. Ugyan tartalmaz búzacsíra kivonatot, de ennek mennyisége kevesebb mint 5 mg/kg, így  a hazai rendelkezések értelmében gluténmentesnek mondható. Büszkék vagyunk rá, hogy immár 25 éve forgalamazzuk ezt a nagyon biztonságos és hatékony terméket Magyarországon!”
Salus-Haus
A legmagasabb minőségi kritériumokat célul tűző  Kräuterblut szirup nagy tisztaságú, könnyen felszívódó, tökéletes kombinációban tartalmazza a naponta fogyasztott zöldségekben, gyümölcsökben, gyógynövényekben meglévő olyan hatóanyagokat, mint pl. a szerves kötődésű vas, B2-, B6-, B12- és C-vitaminok –  és még az emésztésünket sem terheli meg.
Az ünnepi időszak igencsak kettős, hiszen sokszor a nyugodt, meghitt néhány naphoz túlhajszolt heteken át vezet az út. Legyen az első most is az egészség, s szánjunk időt az öngondoskodásra! Egy egyszerű vérvétellel kideríthető, szükségünk lehet-e vaspótlásra.