Equilibra – Harmónia és wellness-életérzés a mindennapokban Olaszországból

Ahogyan az étkezésben a mindennapjaink része lett az egészségtudatosság, úgy a kozmetikumok világában is érdemes odafigyelni arra, hogy természetes összetevőkből, komoly szakértelemmel készült termékeket használjunk. Ma már egyre többen vannak hazánkban is, akik tudatosan keresik a tiszta és valóban hatékony kozmetikumokat. Közülük egyre többen választják az olasz Equilibra márkát, ami idén egy teljesen új termékcsaláddal örvendezteti meg az igényes natúrkozmetikumok közönségét.

A mind a mai napig családi kézben lévő vállalkozás több, mint 30 éve gyártja termékeit az egészségesen élők számára. Felvállalt küldetésük, hogy minőségi készítményeikkel a nevükben is sugallt egyensúlyt segítsenek megtartani az egész család életében. Az Equilibra teljes kínálatából a natúrkozmetikumok kaphatók Magyarországon is: a természet és tudomány tökéletes egyesítését rejtik ezek a krémek, olajok, tusfürdők, samponok és más natúr termékek. Tisztítják és ápolják a bőrt, miközben különleges, nemes alapanyagaiknak köszönhetően a lelket is kényeztetik.
Igazi közönségkedvenc az ALOE termékcsalád, amely a teljes tisztító-ápoló kozmetikum palettán kívül napozó és napozás utáni szereket is kínál, a koncentrált aloegél, valamint a bőrápoló olaj pedig kiemelkedő hatóanyag-tartalommal tesz a bőr szépségéért és egészségéért.
Az Equilibra idei újdonsága az ARGAN termékcsalád. E kozmetikumok legfőbb alapanyaga a nemes argánolaj, ezenkívül további fontos vitaminokat és értékes olajokat, például mandulaolajat és szőlőmagolajat tartalmaznak. Az antioxidáns hatásnak és a bőrtápláló, a bőr rugalmasságát visszaadó tulajdonságának köszönhetően az ARGAN főként arcápoló termékeket kínál, de a köröm- és hajápolásban is hatékonyan alkalmazható.
A Equilibra termékeket keresse a nagyobb bioboltokban és drogériákban! A márka kiemelt partnere a Bijó szakáruház és webshop, ahol széles választékban kapható a termékpaletta. A www.equilibrashop.hu oldalról az ország bármely pontjára házhoz rendelhetjük az Equilibra kozmetikumokat.
Mentességek: allergén-, parabén-, szilikon-, vazelin-, paraffin-, színezék-, ásványiolaj-, formaldehidmentes
Weboldal: https://www.ecoverwebaruhaz.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/ecoverhu/
Email: info@superio.hu