Erősítsük immunrendszerünket mézes fenyőrügysziruppal!

Bioeel - Erősítsük immunrendszerünketAz ősz eljövetelével nem csupán a levelek hullanak le, de megérkezik a nátha- és influenzaszezon is. Ilyenkor gyakran nyúlunk a gyógyszeresdoboz után, és hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy micsoda kincsek rejtőznek a természetben, amivel ugyanúgy segíthetjük egészségünk megőrzését, csak kemikáliák nélkül. Kevesen tudják, de nagyon sokat tud segíteni nekünk az ilyen megfázásos időszakban a fenyves erdők leggyakoribb lakói közül például a luc-, a törpe- és az erdei fenyő halványzöld friss hajtásaival. A fenyőfajok illóolaját évezredek óta használják gyógyászati céllal. Tavasszal a növény rügyeiből lehet kinyerni a fenyőrügykivonatot, ami rendkívül gazdag ásványi sókban, A-, B-, C-vitaminban, tanninokban, antioxidánsokban, gyantákban, fenolos vegyületekben, cukrokban és egyéb, biológiailag aktív összetevőkben. Ez a fenyőrügykivonat enyhíti a tartós

Bioeel

köhögést, és segít megtisztítani a légutakat. Ezenkívül csökkenti a felső és alsó légutak gyulladását. Jótékony tulajdonságai nagyon széles körűek, mivel rengeteg vitamint tartalmaz. Erősíti az immunrendszert, serkenti az epeutak simaizmainak összehúzódását, ezzel fokozza az epekiválasztást, de nagy segítség lehet még a véralvadásgátlásban és a vérsűrítésben is.

Ezt a kincset használja szirupjai készítésekor az immár 30 éves marosvásárhelyi Bioeel gyár.
A 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó fenyőrügyszirup csupán az erdélyi méhészetek mézéből és a hegyvidékeken termő fenyőrügy kivonatából készül tartósítószer, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül. A Bioeel fenyőrügysziruppal pedig nemcsak a méhecskék, de mi is fellélegezhetünk! Étrend-kiegészítőként 3 éves kortól fogyasztható!

Bioeel - Erősítsük immunrendszerünket

Az ünnep közeledtével a Bioeel a Csak a Mentes Magazin olvasóinak is ad egy ajándékot:
30%-os kedvezményt kaptok a szirupok vásárlásakor most, ha felhasználjátok az itt található kupont a bioeel.hu webáruházban!

Tegyétek Ti is próbára a Bioeel szirupot, és felejtsétek el a náthát!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Bioeel kupon