Értékesen fűszeres, avagy a minőség a legjobb összetevő

Fűszerbár

Az 1990-ben indult családi vállalkozás korábban kifejezetten a húsipari vállalatok fűszerellátására szakosodott. Ebből forrta ki magát 2010-ben Fűszerbár néven saját gasztroágazatuk, amelynek fő profilja a fűszerpaprika, magas minőségű monofűszerek és saját keverésű kézműves fűszerkeverékeik gyártása, csomagolása és forgalmazása.

„A minőség számunkra mindig is alapvető, hisszük, hogy a részletekben nemcsak a szépség és a minőség, de a tudatosság és a jövő is rejlik.”

Fűszerkeverékeiket és fűszersóikat saját know-how alapján gyártják, jelenleg közel 100-féle mixtúrával dolgoznak. 2020 decemberében indították útjára kiskereskedelmi vonalukat, a Fűszerbár Webshopot, ahol széles és különleges választékot alakítottak ki a tudatos vásárlói igények kielégítésére. Termékeik egyik csoportját a minőségi monofűszerek alkotják, amelyek között a nélkülözhetetlen alapfűszerek mellett számos különleges bors, zöldfűszer, sütemény- és ginfűszer is megtalálható. Specialitásuk a sómentes prémium fűszermixek gyártása, ezen a vonalon egyedülálló szortimenttel rendelkeznek. A gondosan megválogatott alapanyagokból kézzel készített termékek biztosítják az állandó frissességet és finom aromát. A Fűszerbár kínálatából nem hiányozhat természetesen a magyar fűszerpaprika-őrlemény sem. Mivel a vállalkozás telephelye a Bogyiszlói Paprikamalom, a friss fűszerpaprika náluk mindig készleten van. És az ünnep közeledtével nem hiányozhatnak a konyhánkból a különleges fűszerválogatásaik sem, amelyek egyébként egész évben elérhetőek saját tervezésű fűszergrafikás papír- és fémdobozokban. A fűszerek, amelyek többsége 25 és 100 grammos kiszerelésben, egyedi fejlesztésű papírtasakokban kaphatók, mind adalék-, tartósítószer-, ízfokozó- és színezékmentesek. Fűszerezzétek meg ti is az ünnepi menüt izgalmas, egyedi megoldásokkal!

Fűszerbár
Fűszerbár