Értéket ajándékba! – a Kräuterhof kincsestárából

„Értékes ajándékot találni, főleg, ha kozmetikai termékről van szó, nagy feladat. Én magam szívesen választom a Kräuterhof arcápolókat harminc év feletti hölgyismerőseimnek, mert ezzel biztos, hogy éréket ajándékozok és összetevői miatt nem tudok mellényúlni! Személyes kedvencem a Kräuterhof Hyarulon 14 napos ampulla kúra, mert értékes ásványi anyagainak köszönhetően lenyűgöző hatással bír.“ – meséli Nyilas Ildikó, akinek köszönhetően hazánban is elérhetőek a közel hatvan éves német gyár gondosan kiválogatott natúr alapanyagokból készült termékei, a kiváló Kräuterhof Hyarulon-Phytocomplex exkluzív arckozmetikai család.


Nekünk, akik igyekszünk olyat enni, amiről tudjuk mit tartalmaz, a bőrünk ápolásánál is fontos kritérium a kőolajszármazék-, parabén- és tartósítószer- mentesség. Lássuk, mitől igazi kuriózumok ezek a termékek. Ezen exkluzív arcápolók fő hatóanyagai a szőlőmag olaj,  a Hyarulonsav és a Phytocomplex. A szőlőmag olaj igazi kincs szervezetünk számára. Az egyik legkiválóbb natur alapanyag száraz bőrre, kiválóan hidratál, feszesesít és regenerál, halványítja a ráncokat. A bőr egyik természetes alkotóelemének, a Hyarulonnak a feladata a nedvesség megkötése, a bőr rugalmas lesz tőle. A kor előrehaladtával csökken bőrünk Hyaluronsav tartalma, melyet a Kräuterhof szabadalmaztatott Hyaluronjával pótolhatunk. 

A Phyto-Complex nagyhatású, növényi anyagokból összeállított hatóanyag, amely helyreálítja a bőr múltban történt károsodásait és késlelteti a bőr genetikailag programozott öregedését. 
A Kräuterhof Hyarulon-Phytocomplex arckozmetikai termékcsalád, mely érzékeny bőrre is javasolt 5 termékből áll: intenzív szérum, arctisztító zselé, szemránckrém, nappali krém és éjszakai krém. Ez utóbbi 7 hatásos természetes anyag kivonatával biztosítja  bőrünk éjszakai regenerációját. Az értékes lipidek, mint a sheavaj, a makadámia-dió olaj, a ligetszépe- és mandulaolaj intenzíven táplálják, ápolják a bőrt.

Számos kedvezmény vár rád a karácsonyi időszakban a Bijo, Herbaház, Mediline vagy a Rossmann üzleteiben, ha a természet kincseivel tennéd üdévé és ragyogóvá arcbőröd!