Étcsokik a világból

Gombóc Artúrnál senki nem tudja jobban, hogy milyen széles választéka van a csokiknak, de étcsokiban most akadt egy versenytársa. Ajtony Csaba, aki az étcsokibolt.hu webáruház megálmodója, nagy rajongója ezeknek a keserű édességeknek.

  

Csaba a magas kakaótartalmú étcsokik szerelmese, és sok-sok utánajárás, próbálgatás, kóstolás után végül kialakított egy csokitérképet a világ legjobb műhelyeiből. Majd gondolt egyet, és webáruházat nyitott, hogy azok is megtalálják a magas minőségű, tej-, glutén-, és cukormentes, valamint vegán termékeket, akik efféle ínyencségre vágynak.

Ezeket a csokikat nem érdemes összehasonlítani a szupermarketek kínálatával, mivel itt olyan gyártók csokijait találhatjuk meg, akik odafigyelnek arra is, hogy visszakövethető legyen a gyártás teljes folyamata. Ezt nevezzük bean to bar-nak, vagyis a kakaószemtől egészen a becsomagolt tábláig minden ellenőrizhető. A termelő is megkapja azt az árat a kakaóbabért, amit valójában ér, és a gyártó is tudja garantálni a minőséget, vagyis mindenki jól jár.  

 

Az étcsokibolt.hu oldalán találunk vegán termékeket is, ez nagyon jó hír azoknak, akik nem szeretnének állati eredetű összetevővel találkozni. A 100%-os csokik pedig hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, így nem kell aggódni a túlzott cukorfogyasztás miatt. Igaz, ezekből a csokikból nem is lehet egyszerre sokat enni, mivel teljesen más ízélményt nyújtanak, mint bolti társaik. Csaba azt is elárulta, hogy a csoki kakaótartalma nem egyenes arányban nő a keserű ízzel. Van olyan csoki, ami a maga 85%-ával keserűbb, mint egy másik cég 100%-os terméke.

Sőt találkozhatunk olyan édességgel is, melyben felfedezhető a dió, a dohány, a karamell vagy a vanília íze is. A sokszínű, környezetbarát csomagolásba bújtatott prémium csokik egyedi ajándéknak is kiválóak, és az ünnepek közeledtével is érdemes lesz böngészni az oldalt, ugyanis ajándékcsomagok is készülnek a különleges csokikból.

 
mentesség: glutén, laktóz, vegán

 

Web: www.etcsokibolt.hu
Telefon: +36 70 381 1680
Facebook: /darkestdesirechocolates