Készítsd el te is Virágh Barbara – The Choice egészséges étcsokis-kakaós-banános muffinját lassan felszívódó szénhidrátokkal és természetes édesítővel! Nem fogod megbánni! 😉
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 100 g kókuszjoghurt vagy natúr joghurt
- kb. 15-20 g natúr kakaó
- 40 g tk. liszt
- 40 g zabpehely
- vanília ízlés szerint
- stevia, eritrit ízlés szerint
- egy kisebb banán
- 3 kocka étcsoki összedarabolva
Elkészítése:
A tojást felverjük az édesítővel, mehet hozzá a joghurt, majd a liszt, a zab és a kakaó is, és egyneművé keverjük a tésztát. Ha túl híg, kicsi zab még mehet bele, ha kemény lenne, akkor pedig növényi tej. Ezután belekeverjük az összetőrt csokit is, és szilikonos muffinformákba kanalazzuk a tésztát. Minden muffin tetejére teszünk egy karika banánt, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon 25 percig sütjük.
*További receptekért és írásokért keresd Barbi oldalát: thechoice.hu
Virágh Barbara
táplálkozási tanácsadó
www.thechoice.hu