Étcsokis-kakaós-banános muffin

Készítsd el te is Virágh Barbara – The Choice egészséges étcsokis-kakaós-banános muffinját lassan felszívódó szénhidrátokkal és természetes édesítővel! Nem fogod megbánni! 😉

Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 100 g kókuszjoghurt vagy natúr joghurt
  • kb. 15-20 g natúr kakaó
  • 40 g tk. liszt
  • 40 g zabpehely
  • vanília ízlés szerint
  • stevia, eritrit ízlés szerint
  • egy kisebb banán
  • 3 kocka étcsoki összedarabolva
Elkészítése:

A tojást felverjük az édesítővel, mehet hozzá a joghurt, majd a liszt, a zab és a kakaó is, és egyneművé keverjük a tésztát. Ha túl híg, kicsi zab még mehet bele, ha kemény lenne, akkor pedig növényi tej. Ezután belekeverjük az összetőrt csokit is, és szilikonos muffinformákba kanalazzuk a tésztát. Minden muffin tetejére teszünk egy karika banánt, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon 25 percig sütjük.

*További receptekért és írásokért keresd Barbi oldalát: thechoice.hu 


Virágh Barbara
táplálkozási tanácsadó
www.thechoice.hu