ÉtkezzJól!

Gyakran gondoljuk azt, hogy tudatosan és jól étkezni nem nagy dolog, csak gondosan oda kell figyelnünk arra, hogy mi kerül az étkezéseink során a tányérunkra, és már kész is. De ilyenkor nem számolunk a rohanó, stresszes napokkal, amikor nem hogy enni nincs időnk, de még vásárolni sem nagyon, az meg, hogy még egészséges és finom is legyen, amit ilyenkor megeszünk, szinte lehetetlen.

Ebben nyújtanak nagy segítséget Végel Tamás és Hamberger Ádám, az ÉtkezzJól! brand megálmodói. 2018-ban alkották meg először a női és férfi, egyébként egyéni igényekre szabott egészséges ételeket. Azóta megújult a csomagkínálat, és immáron rendelhető Munkahelyi ebéd, Családi ebéd, és Két főételes home-office csomag is.
Miért személyre szabottak a házhoz rendelt ételek?
Mert nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy regisztrálunk a https://etkezzjol.hu/ oldalon, és a bejelentkezés után gondosan kitöltjük az általuk összeállított kérdőívet, amiben minden kiderül az étkezési szokásainkról. Itt arra is lehetőségünk van, hogy bejelöljük azokat az étel összetevőket, amit nem szeretnénk vagy nem tudunk fogyasztani. Ezt a kérdőívet kiértékeli egy táplálkozási tanácsadó, aki ezután egyedileg, akár rugalmas adagolással állítja össze grammra pontosan a 10, 20 vagy 60 napos menüjét, amit aztán a megrendelő igényei szerint tálalnak a konyhai dolgozók. Ezek az ételek garantáltan laktóz-, tartósítószer-, és cukormentesek, szénhidrátcsökkentettek és zsírszegények.

Nemcsak ránk figyelnek ennyire az ÉtkezzJól!-nál, hanem a környezetre is, így kizárólag többször használatos, prémium minőségű műanyag dobozokban szállítanak házhoz, melyeket használat és öblítés után másnap a futár elvisz. Arról már nem is beszélve, hogy a műanyag edények PET- palackokból újrahasznosított vászontáskákban kerülnek kiszállításra. Mindehhez párosul egy bérletszerű, rugalmas házhozszállítási rendszer is. 

Hagyd, hogy főzzenek helyetted is, és holnaptól ÉtkezzJól! Te is!

Mentesség: cukor-, laktóz-, tartósítószermentes.
Elérhetőség: https://etkezzjol.hu/
info@etkezzjol.hu
Insta: ÉtkezzJól! https://www.instagram.com/etkezzjol/

ÉtkezzJól!
ÉtkezzJól!
ÉtkezzJól!