Skip to content

Exkluzív 6 fogásos tavaszi nyers vegán élményvacsorára

A hétvégén került megrendezésre egy exkluzív 6 fogásos, tavaszi nyers vegán élményvacsorára, Pasarét nyugalmas fáinak ölelésébe.
A fenséges gasztronómiai különlegességeket meghitt, gyertyafényes hangulatban, családias környezetben ízlelhették meg a résztvevők.
Különleges ízek – ünnepi hangulatban tálalva. 
A menüt az elmúlt évek legkedveltebb tavaszi Ételeiből állították össze.

A páratlan menüsor:
?Epres lime-os limonádé
?Gyümölcsös Prosecco
?A bogácsi Bucskó pincészet kezeletlen körtebora
?Érlelt sajtkrémek csírával betakarva, színes salátákon nyugtatva, kapribogyóval fokozva
?Medvehagymás tavaszi zöldségkrémleves
?Füstölt sajtszószos gombaragú cukkini metélten boldogítva
llatos bazsalikomos répán zöldborsos diófasírt
?Csokis-epres túrótorta
?Mentás Panna Cotta Tricolor

Az ételeket Varga István nyers séf alkotja, az est háziasszonya Conyers Judit volt. 
  
István Youtube Csatornája