Search
Close this search box.

Ezért szeretjük a Vidék Szívét 2020-ban is!

Mi a titka, hogy a Vidék Szíve tökmagolaj különleges ízélményével kiemelkedik az olajok közül? Palackjaikat mindig frissen préselt olajjal töltik meg, igazodva a megrendelt mennyiségekhez, hogy amikor az egészségtudatos táplálkozást előnyben részesítő fogyasztóik asztalára kerül a zöld arany, minden cseppjében érezhető legyen a tökmag krémes és lágy íze.

Vidék Szíve
S ami még nagyon fontos, nem hisznek az új külföldi trendekben, s nem vegyítik más növények olajával a tökmagolajukat, mert szerintük az igazi kulináris élvezetet és teljes beltartalmi értéket csakis a 100%-os tökmagolaj nyújthatja. „Hogy utána Te milyen receptben és hogyan használod a kiváló minőségű, adalékanyag-mentes, ízletes tökmagtermékeket, az persze már csak kreativitás kérdése, de mi a 100%-ot nyújtjuk neked.

Erre különösen figyelj, mikor tökmagolajat vásárolsz”

– mondja Kuris Péter, a Vidék Szíve tulajdonosa, aki legalább annyi tökmagból készülő terméket álmodott már meg, mint amennyit Forest Gump barátja rákból elképzelt. „Tökmagolajunk elérhető az Auchan és CBA élelmiszerüzletekben és a Bijó, valamint Mediline szaküzletek kínálatában. A weboldalukról rendelve azonban olyan különlegességeinket is megkóstolhatják a látogatók, mint a tökmagliszt, vagy a G&D cukrászda alkotása, a Vidék Szíve gluténmentes, fehércsokoládés-málnás bonbon, és persze mindennek az alapja héj nélküli tökmag.”
A tökmag fogyasztása különösen ajánlott tavaszi tisztító kúrák idején, hisz segít feltölteni a szervezet vitaminkészletét, biztosítja az ásványi anyag utánpótlást, és komoly immunrendszer-erősítő hatásával támogatja az egészséges megújulást. Javítja a vérkeringést, kedvezően befolyásolja a vérnyomást, s mindemellett még bőrünk, hajunk és körmeink szépségének megőrzésében is hatékony segítő, fogyasszuk akár friss tavaszi salátákhoz, vagy a húsvéti kalács hozzávalójaként. Recepteket és további információkat a cég közösségi oldalán és a videkszive.blog.hu oldalon olvashatsz, ahol az is kiderül, miért kerül a snapszos pohárba is Vidék Szíve tökmagolaj az idén.
Vidék Szíve