Fájdalom nélkül – ultrahanggal

A fájdalomcsillapításra alkalmazott gyógyszereknek súlyos mellékhatásaik is lehetnek, ezért csak rövid ideig történő használatuk megengedett, de akkor milyen kiegészítő terápiát lehet alkalmazni, ami valóban segít?


A megoldás az otthoni ultrahang terápiás készülék lehet, mely gyors és kényelmes segítség a bajban. Az ultrahang segítségével a helyi vérkeringés fokozódik, amely segíthet a helyi duzzanatok és krónikus gyulladások enyhítésében, valamint segíthet a csonttörések gyógyulásában is. A fizikoterápiás kezelőkben évtizedek óta alkalmazzák a módszert. Az otthoni ultrahang terápiára alkalmas készülékek csak az utóbbi években jelentek meg. Használatuk -ha a kezelési útmutatást betartjuk- biztonságos. Előnyük, hogy bármikor alkalmazható, nem kell időpontra várni és sorban állni a kezelőkben, akkor végezhetjük a kezelést, amikor szükség van rá.
Miközben az ultrahang hullámok áthaladnak a szöveteken, energiát adnak le. Ez az energiatöbblet hővé alakul és megnöveli a kezelt terület hőmérsékletét, főleg az ínakban és az izmokban. A hőemelkedés fokozza a terület vérkeringését, a megnövekedett véráramlás pedig segíti a gyógyulást. A felmelegített izmok, inak könnyebben ellazulnak, azaz pl. gyógytorna előtti ultrahang kezelés csökkenti a fájdalmat és hatékonyabbá teszi a tornát. Sőt fokozhatjuk a fájdalomcsillapító krémek hatását is! A bőrre kent kenőcsök csak a felületesen, néhány milliméter mélységbe szívódnak fel, ám ultrahanggal mélyebbre lehet juttatni a hatóanyagokat, ami fokozza a hatásukat.
Az Endo Plus Service Kft legújabb családtagja a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Magyarországon, egyedülálló módon már azoknak is segítséget nyújtanak, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást.
FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE
TERAPIASHOP.HU