Search
Close this search box.

Fényvédelem természetes összetevőkkel

Mix Your Nature természetes fényvédők„A szüleink generációja délben bejött a napról, strandon kent magára egy kis naptejet, amikor eszébe jutott és vigyázott, ha érzékeny, fehér bőre volt, addig a mi generációnknak és a gyermekeinknek már egészen más kihívásokat jelent a napfény.”

Erre a problémára kereste a megoldást éveken át Máthé Csilla a Mix Your Nature megálmodója, akit a magazin rendszeres olvasói már jól ismerhetnek. Tulajdonképpen maga a Mix Your Nature megszületése is ehhez a problémához köthető. Csilla igyekezett megtalálni a lehető legjobb megoldást, hogy ráleljen egy olyan fényvédő termékre, amit nyugodtan kenhet a fia bőrére. Így a Mix Your Nature 3. születésnapjára 3 év fejlesztés után, 2023 nyarára elkészült a saját, egyedi napfényvédő formulája, amely tudományosan alátámasztott, hatékony, természetes megoldást kínál a fiai és a vásárlói bőrére is. Ami amellett, hogy kizárólag természetes összetevőkből áll, hulladékmentes csomagolású és Budapesten készül, így teljesült Csilla minden vágya. A Mix Your Nature Fényvédő Testápoló Stift Csipkebogyó Kivonattal SPF 30 széles körű védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen is (SPF 30 és PA+++) –. A fényvédő hatóanyag nem nano cink-oxid, így teljesen elkenhető, nem hagy fehér réteget, cserébe gyorsan fel is szívódik. Ezért még a gyerekek is élvezik a használatát.
Mix Your Nature arcápoló stiftSőt a szakemberek már a tavalyi évben egy díjjal ismerték el a termék egyediségét. A másik új tag a fényvédő termékcsaládban a Mix Your Nature Fényvédő Balzsam Homoktövisolajjal, ami szintén SPF 30 széles körű védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen is. Ez ugyanazokkal a pozitív tulajdonságokkal rendelkezik mint a testápoló stift, ezért a használata roppant egyszerű. A Csilla által megálmodott kollekció harmadik tagja a Mix Your Nature Fényvédő

Arckrém és az Ajakápoló Stift Málnamagolajjal SPF 30, amely szintén széles körű védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen is. Így mostantól nem csak a naptejezés lesz sokkal egyszerűbb, de abban is biztosak lehetünk, hogyha ezeket a fényvédőket használjuk, akkor csakis természetes összetevők kerülnek a bőrünkre.

Elérhetőség:
Webolal: www.mixyournature.com
Facebook: @mixyournature
Instagram: @mixyournature