Fittnass

Ha Budapestet egy tortának képzeljük, a Teréz körút – Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út szelet közepén egy aprócska, cukor- és gluténmentes falatra bukkanhatunk. Ez az operett-énekesnő Zábrádi Annamária gyerekkori álmából megvalósított Fittnass cukrászda. A cukrász végzettséggel kiegészült profil lehetővé tette, hogy összekösse a kellemeset a hasznossal: előadóként a színpadi fittség megőrzése, a családban előforduló cukorbetegség, ugyanakkor az édességekről való lemondás elutasítása mind fontos tényező volt a Fittnass brand megszületésében és a boltnyitásban.

  

A belvárosi helyiséget hangos zene helyett baráti beszélgetés tölti meg – a kis alapterület közvetlenebbé teszi a légkört, amibe tökéletesen illeszkedik a majd’ 15 négyzetméteres gyereksarok is. A Fittnass egészen apró méretét meghazudtolóan széles felhozatallal rendelkezik finomságok terén: 80 fajta sütijük mindegyike glutén- és cukormentes, közülük van tej-, vagy épp tojásmentes opció is, emellett az édességeknek egytől egyig alacsony a szénhidráttartalma.

Itt mindig találni aprósüteményeket, és egész évben nagy kedvenc a zserbójuk is! Ahogy ezeket, úgy ünnepi tortákat is lehet rendelni náluk. De akár magának az ünneplésnek is otthont adnak: 19 főig vállalnak rendezvényeket is a galériás cukrászdában.

A gondosan kiválogatott 4 fő beszállítójuk saját kezűleg alkotott édességkreációi mellett italok terén is kiemelkedően széles a választék: 12 forrócsokijukból 3 cukormentes, melyeket ötfajta alternatív tejhelyettesítővel kérhetünk, a gyümölcsös-fűszeres ízvilág kedvelői pedig cukormentes sült teák közül választhatnak.

A kevésbé édesszájúakra is gondoltak: rendelésre kapható náluk pogácsa és sajtos rudacska is. Megéri rajtuk tartani a szemed, ha a sós finomságokat kedveled igazán, mert a Fittnass mentes streetfood kategóriában készül előrukkolni valamivel, de ez a jövő zenéje… amit remélhetőleg egy újabb, 2019-es cikkünkben oszthatunk meg!

Cím: Budapest, Zichy Jenő utca 43.
Telefon: +36 30 907 4214
Weboldal: fittnass.hu
Facebook: fittnass.cukraszda
Instagram: fittnass