Search
Close this search box.

Flakon visszaváltás az élhetőbb környezetért!

 

„Az élet a legnagyobb érték” – vallja Kulcsár Ildikó, a Cudy Future Kft. ügyvezetője. Vegyészként sokféle vegyszerrel találkozott, és ezután jutott arra az elhatározásra, hogy környezetbarát termékekkel szeretne foglalkozni, olyanokkal, amelyek hozzájárulnak a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, de a legkevesebb teret vonják el az élővilágtól, ugyanakkor minimális az ökológiai lábnyomuk.  

„Célunk a háztartások környezeti terhelésének csökkentése, így ennek érdekében biológiailag jól lebomló, többségében Ecolabel minősítésnek megfelelő alapanyagokkal dolgozunk. Kiválasztásuk során fokozottan odafigyelünk arra, hogy lehető legkisebb legyen a káros szennyezőanyag tartalmuk (dioxán, nitrit). Számunkra fontos a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása is.”
A Cudy Future-nél minden a méreganyagmentes, bőrbarát termékek fejlesztéséről, gyártásáról és forgalmazásáról szól. A családban 4 generáció is gondoskodik a kiváló termékekről, Ildikó lányai és szülei a cégen belül, míg kisunokája a Csepke Baby termékek modelljeként segíti a céget.
Kezdetben mosógélt, öblítőt és mosogatószert készítettek, de hamar kibővült a választék, így most már tisztítószerek, szappanok, kozmetikumok és babatermékek is kaphatóak náluk. 
Ezenkívül a cégnél nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra is. Ennek jegyében indították el egyik akciójukat a flakon visszaváltást. Ha rendelsz a www.naturcleaning.hu weboldalról, akkor nem kell mást tenned, csak megőrizni a dobozt, amiben megkaptad a termékeket, majd gyűjtsd össze ebbe a dobozba a kiürült flakonokat (sőt akár a térkitöltő anyagot is), a visszaküldött flakonok ára pedig levonásra kerül az aktuális megrendelésedből. Így még többet tehetünk együtt a környezetünkért.

Mentesség: vegán, parabén- és pálmaolajmentes
Elérhetőség:  naturcleaning.hu
Facebook: @naturcleaning.cudyfuture
Instagram: @naturcleaning.cudyfuture