Fogyassz növényi alapú jégkrémeket!

Nincs is jobb annál, mint rekkenő hőségben a vízparton fekve hideg jégkrémet majszolni, ami nemcsak hűsít, de finom is. Pláne, ha egészséges! Az Anjuna Ice Pops története 2015-ben, Indiában, egy aprócska, tengerparti faluban indult, ugyanis Anjuna partján fogalmazódott meg az alapítókban a gondolat, hogy nem akarnak többé visszaülni a monitor elé, inkább hazahozzák a trópusokról a nyarat, jégkrémbe zárva.

Az Anjuna nem fél megkérdőjelezni a régi, jól bevált sémákat, mivel már az elején eldöntötték, hogy sok mindent máshogy csinálnak majd, mint a „nagyok”. Minden, amit készítenek, természetes és növényi alapú, továbbá adalékanyag- és gluténmentes. Ha kell, a világ végére is elmennek a tökéletes hozzávalókért, hogy mindig a legjobbat adják: jégkrémből és magukból is. Ez is az Anjuna alapfilozófiája. Az alapítók úgy gondolják, hogy a fenntartható jövő egyik alappillére a növényi étrend, ezért a vállalkozás egyik fontos célja ennek népszerűsítése.

Anjuna

A termékek valódi gyümölcsből, területszelektált csokoládéból és gondosan válogatott magvakból, növényi tejjel készülnek. Az idei szezon nagy kedvencei a mangó-maracuja és a mogyorós csokoládé, melyek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak.
Az Anjuna üzletekben kérhetsz acai tálat is, amely amellett, hogy elképesztően finom, nagyon egészséges. De a négylábú vendégekre is gondolnak, ugyanis árulnak Pupsicle-t, ami egy mogyoróvajból és banánból készült, kutyaropira tűzött, állatorvos által jóváhagyott jégkrém kutyáknak. Ráadásul az ebből befolyt nyereséget az Anjuna a Kutyákért Alapítvány számlájára utalja, ami a gyeptelepeken sínylődő ebeknek segít új otthont találni.

Bár az áruházak és viszonteladók fagyasztóiban csak a 6 legnépszerűbb íz kapható, a dedikált Anjuna üzletekben rendszeresen kísérleteznek új kombinációkkal. Legutóbb a Tihanyi Levendula Fesztiválra készítettek egy levendulás áfonyajégkrémet. A nyár második felében is jönnek még meglepetések, ezért is érdemes követni az Anjunát.