Fogyasszunk húspótló termékeket kompromisszummentesen

Van, aki önszántából, de akad olyan is, aki valamilyen érzékenység miatt dönt úgy, hogy kiiktatja a húst az étrendjéből. Azonban nem mindig könnyű a vegetáriánus életmód elkezdése, különösen akkor, ha sokévnyi húsevő életmód után váltunk át a zöldségközpontú táplálkozásra.

A Creaveg termékcsalád ebben nyújthat nagy segítséget azokkal a vegánhús termékeivel, amelyek teljes egészében természetes növényi fehérjéből állnak. 

A Creaveg nem egy mesterségesen előállított hús, hanem egy művészi úton elkészített és texturált növényi fehérje. Magas fehérje- és tökéletes aminosav-tartalmával kompromisszumok nélkül lehet elkészíteni a hússzerű ételeket, miközben ezzel együtt csökkenthetjük az intenzív élelmiszeripar állati húsainak fogyasztását. 
Ebből ugyanúgy elkészíthető a bolognai alap, a fasírt vagy éppen a lasagne a hússzerű textúrának köszönhetően, ugyanakkor felhasználása nem igényel semmilyen szakértelmet vagy speciális technológiát. Ráadásul mi döntjük el, hogy magában vagy valamilyen hússal összekeverve varázsolunk belőle ételt. A Creaveg termékek nemcsak a vegetáriánusok és a vegánok számára ideálisak, hanem mindenkinek, aki csökkenteni szeretné a húsfogyasztását, de nem szeretne lemondani a hússzerű élményről.
A hamarosan a boltok polcaira kerülő 100%-ig magyar fejlesztésű termékek nyers és félkész formában kaphatóak majd, melyek borsó- és babfehérje felhasználásával készülnek. A kényelmi termékcsaládban többek között golyó, hamburgerpogácsa és bolognai ragu közül lehet majd választani.
„Úgy gondoljuk, hogy a húsfogyasztás csökkentése jót tesz az egészségnek és a környezetnek. Az emberek felismerték a fenntartható életmód szükségességét, és egyre nagyobb az igény a termékekre, amelyek ezt lehetővé teszik. Mert hiszünk benne, hogy étkezésünkkel jobbá tehetjük a világot.”
Érdemes tenni egy próbát, hogy a mesterséges ízfokozó-, tartósítószer-, allergénmentes vegánhússal mi is jobbá tegyük a világot!

Mentesség: glutén-, laktóz-, szója-, GMO-mentes, vegán, paleo, keto
Elérhetőség: creaveg.eu