Hozzávalók:
1 adag
Alap:12 cm átmérőjű torta formához
- 100 g mandulaliszt
- 70 g datolya szirup
Elkeverjük és a formába tesszük úgy,hogy legyen pereme a tésztának.180 fokon 20-25perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni közbe készítsük el a krémeket.
Citromos krém:
- 1,5 dl kóluszital
- 1,5 ek.tápiókakeményítő
- 1 bio citrom héja és leve
Egy lábasba tesszük és megfőzzük.Még melegen öntsük a tésztára.
Hagyjuk így is hűlni.
1 db közepes érett avokádót turmixoljunk krémesre 1 dl kókuszitallal és 3ek.eritrittel.
Vegyük kétfelé a krémet.Az egyik felében mehet 1ek. kakaópor a másik felébe pedig 1 bio citrom leve és héja.
Mindkét krémbe mehet 1késhegynyi vanília őrlemény.
A citromos avokádóba mehet 1,5 teáskanál konjakliszt.A kakaós avókádóba pedig fél teáskanálnyi.
Töltsük habzsákba és sima kerek csővel körbe díszítsük.Kívül a zöld krém aztán barna,megint zöld és a közepe barna.
Díszítés
Kókuszchipset pirítsunk meg egy serpenyőben és azzal díszítsük illetve citrom héjával és paleo csoki reszelékkel.