Gluténmentes tortavarázs – Madame LouLou

Ki szeretne cukrászokat megszégyenítő tortacsodákat könnyűszerrel, akár három összetevőből varázsolni? Kezeket fel! Mielőtt azonban bárki lemondóan legyintene, hogy ez lehetetlen, főleg ha valaki nem egy konyhatündér, nekik most van egy jó hírünk! Ez nagyon is lehetséges, méghozzá a Madame Loulou gluténmentes, BIO minősítésű tortalisztjeivel, akár előzetes konyhai tudás nélkül is.


A cég BIO minősítésű hozzávalókkal dolgozik, és a termékeit gluténmentes üzemben állítják elő. Az olasz, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozó Rue Flambée Italia célja teljesen kielégíteni azoknak a vásárlóinak az elvárásait, akiknek fontos az idő, és a minőség. Mindezt úgy teszik, hogy az alapanyagok gondos felkutatásával és kiválasztásával biztosítják, hogy otthon is a legfinomabb desszertet sikerüljön elkészíteni. A cukrászaik pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kiadott receptúrát a legkönnyebben el lehessen készíteni, akár még a gyerekek számára is, így biztosítva a közös sütés örömét.
A kislányos anyukák is fellélegezhetnek, ugyanis Madame Loulou követi a trendeket, így már otthon is játszi könnyedséggel készíthetnek szivárvány tortát, melynek színes rétegeit különbőzű ízű gluténmentes lisztből készíthetik el. Ha pedig még tovább akarnák fokozni az élvezeteket, akkor érdemes szétnézni a szintén glutén-, és hidrogénezett zsír mentes dekormasszák, fondantok között is, amiket felhasználva tényleg csak a képzelet szabhat határokat, hogy hogyan dekorálják a tortát.
 
Az ünnepi asztalra pedig bátran kerülhet egy elegáns vörös bársony torta, ami abszolút emelheti a karácsony fényét. Ha gasztro ajándékkal kedveskednének a családnak vagy barátoknak, érdemes kipróbálni a narancsízű fűszeres süteményt, vagy a gyömbéres kekszet, amit a gyerekekkel közösen is ki lehet dekorálni, így vonva be őket az ünnepi készülődésbe. A Madame Loulou termékeit a Bijó szakáruházban lehet megtalálni, vagy a http://www.allergiamentesen.hu webshopból lehet, akár kedvezményesen megrendelni.
 
Mentesség: gluténmentes, BIO, laktózmentes 
 
Web: www.allergiamentesen.hu 
E-mail: info@allergiamentesen.hu
Facebook: /madameloulou.hu