ELKÉSZÍTÉS
- A babapiskótához mérjük egy tálba a száraz hozzávalókat és keverjük össze.
- Adjuk hozzá a vizet, az olajat és egy kézi habverős segítségével keverjük csomómentesre.
- Töltsük a tésztát habzsákba.
- A babapiskóta sütőformát vékonyan kenjük ki olajjal és töltsük bele a habzsák segítségével a masszát.
- 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre.
- A málnát botmixer segítségével turmixoljuk és egy szűrőn passzírozzuk át.
- A növényi mascarponét keverjük el a porcukorral, öntsük hozzá a tejszínt és verjük habosra a habfixálóval.
- Egy tálba rétegezzük a málnával megkent babapiskótát és a krémet.
- Pár órára tegyük a desszertet a hűtőbe.
Jó étvágyat hozzá!
A receptet Kohári Éva, a Gluténmentes Íz-lik alapítója készítette.
Facebook: Gluténmentes Íz-lik