Skip to content

Ha zabkása, akkor Cornexi!

A ’90-es években óriási újdonságnak számítottak a gabonapelyhek, müzlik és müzliszeletek, amiket akkoriban – valljuk be, mindnyájan – kétkedés nélkül elfogadtunk egészségesnek. Azóta sokat változott a világ, és egyre többen táplálkoznak tudatosan, a gabonapelyhek és más gabonatermékek csomagolását is értőbb szemmel nézzük: mit keres az a sok plusz anyag bennük, a szójától a legkülönbözőbb adalékanyagokig, amelyekből gyakran többet tartalmaznak a termékek, mint természetes hozzávalót?

[mks_col]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[/mks_col]
A valóban egészséges cereáliákkal, vagyis gabonatermékekkel az egész táplálkozásunkat tudjuk megalapozni. Jó hír, hogy minőségi hazai gyártót is találunk a piacon: a Cornexi egy 100%-ban magyar tulajdonú cég,  amely folyamatosan törekszik arra, hogy főleg hazánkban vásárolt gabonák feldolgozásával állítsa elő termékeit.
A Cornexi évek óta fontos szereplője a gabonapehely, müzli- és zabszelet termékek piacának, mely portfólióból a húzóterméknek számító müzliszeletek mindegyike hozzáadott cukor nélkül készülnek. Ezen a sikeren felbuzdulva a többi termékkategóriában is ez irányban zajlanak jelenleg a fejlesztések.
Termékpalettájukat pedig a tavalyi év óta egy igazi innovatív finomság is színesíti: a Cornexi instant zabkásák, mely közül 3-féle íz hozzáadott cukor nélkül készül. A finomság szót szándékosan használjuk, ugyanis a Cornexi küldetésének tekinti, hogy a harapnivalóik egyszerre legyenek egészségesek, változatosak és finomak. Szó sincs tehát egészséges, de íztelen, illetve egyhangú ízvilágú ételekről. A hozzáadott cukor nélküli termékekkel pedig azt bizonyítja a székesfehérvári cég, hogy a minőségi gabonák, valamint a gyümölcsök és fűszerek fehér cukor hozzáadása nélkül is képesek ízletes összképet adni.
Az instant szótól nem szabad megijedni: teljesen természetes alapú zabtermékekről van szó, ezzel a kiszereléssel pedig korunk városi emberének rohanó életmódjához igazodik a cég. A “gyorsan finomat” ígérete teljesül a Cornexi zabkásák esetében: akár köztes étkezésként; irodában könnyen elkészíthető ételként; sportolóknak pedig a szénhidrát visszapótlására is jól funkcionál.
A fejlesztés pedig természetesen nem áll le a székesfehérvári üzemben: a cél minél természetesebb és allergénektől mentes termékek előállítása. A vanília ízesítésű ötgabonás zabkása értékes növényi fehérjeforrásként egy igazi nagyágyú, de érdemes végigkóstolni a hozzáadott cukor nélküli portfólió többi finomságát is: a kókuszos-mandulás-chiamagos és az almás-fahéjas ízeket is!
Weboldal: www.cornexi.com
Cím: 8000, Székesfehérvár, Repkény utca 1.
Telefon: +36 20 394 3141
Facebook: www.fb.com/cornexi/