Search
Close this search box.

Hatékony segítség az immunerősítésben

Tegye fel a kezét, aki már szinte naponta mantrázza, hogy jaj, nehogy beteg legyek! Tüsszögő, köhögő emberek, esős, hideg idő, sötét reggelek – mind, mind szerepet játszanak abban, hogy gyorsan összeszedjünk egy jó kis influenzát vagy náthát. Emellett persze lépten-nyomon hallunk az immunerősítő vitaminokról és táplálékkiegészítőkről. Pedig igazából nem az immunerősítésre kéne törekednünk, hanem arra, hogy éppen megfelelően működjön az immunrendszerünk. Mert ennek a rendszernek az a dolga, hogy jól funkcionáljon és megvédjen minket a betegségektől. 

imminerősítésben
Ehhez azonban nem csak arra van szüksége a szervezetünknek, hogy bevigyük a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem arra is, hogy a bélflóránkat rendben tartsuk. Hiszen a beleinkben szívódnak fel azok a tápanyagok, amik miatt egészségesek tudunk maradni.
imminerősítésben
Ebben hatékony segítség az Imune alga keverék, amelyben spirulina és chlorella is található, melyek külön-külön is támogatják a bélflóra egészségét, együtt pedig még erősebb a hatásuk. A mikro algák az emberi szervezet egészséges védekező, és öngyógyító folyamatait stimulálják, valamint kiváló rost forrás, ugyanis az egysejtű sejthéj lassan emésztődik, ezzel karban tartják a bélműködést, és tisztítják a beleket. Magas klorofill tartalmuk sejtszintű méregtelenítést indít el. 
A béltisztításban még a Green Life Alga Cleaner is jótékony segítség lehet, ugyanis a legtöbb székrekedés elleni készítménnyel ellentétben, kíméletesen tisztítja a bélfalat, és táplálja a bélflórát: serkenti a test amúgy is működő méregtelenítési folyamatait. 

Az immunrendszer megfelelő működése mellett még számos betegségnél érhető el jelentős javulás, ha rendszeresen támogatjuk Green Gold Imune algával a szervezetünket. Jó hír azoknak, akik refluxal, túlsúllyal, inzulinrezisztenciával, cukorbetegséggel, pajzsmirigy vagy bélproblémákkal, alvászavarral küzdenek, hogy az Imune alga nekik is segíthet a gyógyulásban. Az imune.bio weboldalon még számos hasznos cikket találsz, és a webshopban kedvező áron juthatsz hozzá hatékony méregtelenítődhöz és immunerősítődhöz! 
 

Elérhetőségek:

https://imune.bio/
https://www.facebook.com/greenlife.hu
info@imune.bio