Házhoz szállítjuk a személyre szabott életerőt

“Nincs időm főzni!” A legtöbbször elhangzó kifogás, ha életmódváltásról van szó. Szerencsére a BodyWakes Food gyors, finom és egészséges megoldást kínál azok számára, akik szeretnének személyre szabott étrendet követni.

házhoz
Márciusban új irányt vett a BodyWakes, és létrehozták az egészséges ételeket házhoz szállító oldalukat, a BodyWakes Food-ot, ahonnan mindenki személyre szabottan, a saját anyagcsere- illetve hormontípusának megfelelő ételeket tud rendelni. Aki még nem ismerné őket, a BodyWakes csapata teljeskörű életmódváltással foglalkozik.
Szeretik holisztikus szemlélettel nézni a hozzájuk jelentkezőket, vagyis nem csak étrenddel foglalkoznak, hanem hitvallásuk szerint a sikeres életmódváltás 3 kulcspillére: az egészségtudatos gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés. Ezt a három területet hangolják össze személyre szabva, ugyanis nem vagyunk egyformák, sem fizikailag, sem pedig mentálisan. A csapatban magasan képzett egészségmentorok vannak, akik mellett akadémiai orvosok is segítik az együttműködést. 
házhoz
A BodyWakes Food bárki számára ízletes ételeket kínál, de a honlapon található rövid teszt segít eligazodni, hogy melyik anyagcsere típushoz is tartozhatunk, és lehetőség van táplálkozási tanácsadásra is, melynek során többek közt a műszeres mérésnek köszönhetően 100% pontossággal kaphatunk egy teljesen személyre szabott iránymutatást arról, hogy mik azok az élelmiszerek, amik valóban táplálják és energizálják a testünket és a sejtjeinket, és mik a semleges, illetve kerülendők számunkra. Mert ez a lényeg!
Ahhoz, hogy a legjobban teljesítsen a test, csak arra a táplálékra van szüksége, ami tölti, nem pedig azokra, amik csak elveszik az energiát. A BodyWakes Food ételei nem gluténmentes üzemben, viszont teljes mértékben gluténmentes alapanyagokból készülnek. Emellett minden étel garantáltan cukor-, tej, szója-, és adalékanyag mentes. A menüben grammra pontosan megtaláljuk az összetevők listáját, amit Anikó, a BodyWakes Food séfje nagyon szigorúan betart a készítés során.

Ha Te is az egészség útjára lépnél, akkor rendeld házhoz az életerőt!