Helios Bio – Bio szeretetből

Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy az egészséges életmód a táplálkozásnál kezdődik. A Rapunzel márka is már 40 éve arra törekszik, hogy olyan minőségi termékeket adjon a vásárlói kezébe, melyek az egészséges életmódot szolgálják. A bajorországi székhelyű német cég ma az egyik legnagyobb és leghíresebb bio termelő, termékei Magyarországon a Helios Bio-ker jóvoltából már 16 éve érhetők el, mely mögött elkötelezett és kitartó munka áll. Olyan termékekkel látják el a tudatos magyar vásárlókat, amelyek megbízható gyártási körülmények között készülnek. Az is fontos szempont, hogy mi van az összetevők listáján.


A Rapunzel márka neve egybeforr a prémium bio minőséggel, a megbízhatósággal, átláthatósággal és méltányos kereskedelemmel. Ma mintegy 30 országból szerzik be a bio alapanyagokat és a harmadik világban a tisztességes kereskedelem kritériumai alapján termeltetik meg a kiváló bio kakaót, kókuszt, kávét, törökmogyorót, mandulát, melyek feldolgozott termékeik alapjai. Saját logójuk a Hand in Hand, ami a méltányos termelésre és kereskedelemre utal.
A Rapunzel magkrémek a legkiválóbb minőségű olajos magvakból készülnek. A földimogyoró, szezám, mogyoró, mandula, kesudió adja az alapját ezeknek az üvegbe zárt csodáknak, bármi más hozzáadása nélkül, ami a teljesértékű növényi étrendet követők számára nagyon jó hír! A magokat kíméletesen, óriási dobban, meleg levegő befúvásával pörkölik, majd finom krémes állagú péppé őrölik, és már töltik is az üvegbe. A krémekhez se sót, se cukrot, se olajat nem adnak pluszba.

A vegán életmódot folytatóknak pedig a csokiról sem kell lemondaniuk, hála a Rapunzelnek. A világ első biocsokoládé megalkotójaként ma már egyre több VEGÁN csokoládét is gyártanak.  Az eredeti svájci táblás csokoládék rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. A félédes és keserűcsokoládék alapból vegán csokik, de az igazi tejmentesek a rizstejjel vagy kókusztejjel készült csokoládék.

A termékek megvásárolhatók a bio nagykerekben, bio boltokban és webáruházakban.

 
Mentességek: cukor, tej, glutén
Jellemzők:  Bio, vegán, nyers, paleo
 
Elérhetőségek:
http://heliosbio.hu
https://www.facebook.com/heliosbioker/